STV'de yayınlanan Bağzı Şeyler adlı programda Prof. Dr. Osman Özsoy, AK Parti seçmenine yönelik "ensest ilişki mağduru" benzetmesi yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Küba'da cami olmadığını söylemiş, bu niyetle Küba'ya yeni bir cami yapılması gerektiği vurgulanmıştı. O söz gerçekleşiyor.
Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bugünkü yazısında paralel yapı operasyonu kapsamında göz altına alınan Hidayet Karaca'nın , CHP ile ziyaretini kaleme aldı.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Bank Asya yönetiminin TMSF'ye devrinin, Türkiye'nin kredi notunu etkilemeyeceğini açıkladı.
BM Güvenlik Konseyi, IŞİD'in petrol, antik eser satışı ve fidye yoluyla gelir elde etmesini engellemek için yeni karar tasarısını görüşüyor
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın şuan yaptığı görevin çok daha önemli olduğu belirterek "Böyle bir süpermen görevi verilmiş bir insanın bir mille
MİT Müsteşarı Hakan Fidan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere Müsteşarlık görevinden istifa etti.
UHİM, 2014 Dünya Hak İhlalleri raporunu açıkladı. Siyaset, çevre, sağlık, kültür sanat, ekonomi, medya ve toplum gibi geniş yelpazede hazırlanılan raporda en dikkat çeken konu İslamofo
Yapılan bir ankette Avrupalıların korkuları sıralandı. ‘Terör’ liste başı çıktı. Fransa ve İspanya terör paranoyasında birinci sırada. İngilizler silahlı çatışmadan, İtalyanlar
Myanmar'daki Rakhine Budistlerinin, hükümetin Rohingya Müslümanlarına anayasa değişikliği referandumunda oy kullanma hakkı vermesine karşı 15 Şubat'ta bir protesto gösterisi düzenleyecek
Sabahları erken uyanmanın vücut ve zihin sağlığımıza birçok faydası var. Erken kalkma alışkanlığı hem psikolojik hem de fizikî olarak bizi müspet yönde etkiliyor.
Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, seçim çalışmaları için gittiği Tarsus'ta "Cinsiyetimizi değiştiririz, partimizi değiştirmeyiz" yazılı pankartla karşılaştı.
Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre halkın yarısına yakını, terör saldırılarına karşı korunmak için Federal Ordunun da görev yapması için kuralların gevşetilmesinden yana.
Bu akşam yeni anayasayı açıklamaya hazırlanan Husi yönetimi Yemen Meclisini feshetti, 551 üyeli bir konsey atadı
Yapılan incelemelerin ardından caminin minarelerinden birinde kayma tespit edildi ve restorasyona alındı