Türk hava sahasını ihlâl eden Rus uçağının düşürülmesiyle başlayan krizde yumuşamanın ardından iki ülke arasındaki ilk temas gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,
onguldak'taki en büyük madenlerden Karadon'da 'özelleştirilme' yeniden gündemde. Yüzlerce işçi hem işsiz kalma hem de can güvenliği endişesiyle özelleştirmeye karşı.
ürkiye’nin İsrail ve Rusya ile ilişkilerini normalleştirmesi, bundan sonra atacağı diğer normalleşme adımlarının başlangıcını oluşturuyor. Dolayısıyla Atatürk Havalimanı’na yapı
'İslam Devleti'nin Yükselişi' kitabının yazarı, Britanyalı gazeteci Patrick Cockburn, 'Lübnan, Türkiye ve Ürdün'deki son bir haftada içinde yaşanan saldırıların, IŞİD (Irak Şam İsl
Her terör saldırısı sonrası olduğu gibi dün akşam da benzer senaryolar ışık hızıyla piyasaya sürüldü. Güvenlik zafiyeti, eksik istihbarat, yayın yasağının bilgi temelinden yoksun
Beşar Esed Batılı ülkelerin bir yandan kendileriyle gizli müzakereler gerçekleştirirken bir yandan da Washington'ın tepkisini çekmemek için ‘ABD'nin sözlerini tekrar ettiğini' söyledi.
Başkent Washington'daki Andrews Hava Üssü'nde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Havalimanı personeli sığınaklara yönlendirilirken, operasyon başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara gemisiyle ilgili isim vermeden İHH'yı eleştirmesine de değinen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Biz Erdoğan'ın İsrail konusunda nasıl 180 derece çark et
Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştirildiği iddia edilen terör örgütü DAEŞ, saldırı sonrası faaliyet alanlarının yer aldığı grafiği yayınladı.
Atatürk Havalimanı’ndaki hain saldırıyı gerçekleştiren 3 DAEŞ üyesi teröristin en net görüntüsü ortaya çıktı.
Rusya'nın, düşürülen uçak sonrası Türkiye ile bozulan ilişkilerini tam olarak normalleştirmek için bir şart koştuğu ortaya çıktı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen saldırı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziyelerini sundu.
Financial Times gazetesi, Türkiye'nin İsrail ve Rusya ile ilişkilerini normalleştirmek adına bu hafta attığı adımları değerlendirdi.
İsrail ile Türkiye 2010 yılında 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan Mavi Marmara saldırısının ardından ilişkileri normalleştirmek için mutabakata vardı. Şimdi akıllardaki soru Türkiye'
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya ve finans kaynağı uyuşturucuya yönelik operasyonları eleştiren HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, PKK'nın uyuşturucu tarlalarına sahi