“Allah’ın insanlığa bahşettiği güç ve imkânların, toplum tarafından dengede tutulması, bu denge içinde herkesin hakkını alması, insanlığını gerçekleştirebilmesi” mânâsındaki
Kur’an’ın kapsamlı sistemi, insan olmaktan kaynaklanan bu yüceliği İslam devlet sistemi içerisine yerleştirmiştir. Ayrıca umumi bir kardeşlik oluşturmak veya orman kanunlarının ve güc�
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin birinci yılında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e ilk bombanın atıldığı saat olan 02.32'de halka hitap edecek.
Ramazan Bayramı tatilini yıllık izin ile birleştiren tatilciler dönmeyince İstanbul trafiği boş kaldı.
Ruhani'nin sert bir dille eleştirdiği Devrim Muhafızları, ülkenin birliği için şimdilik sessiz kaldıklarını bildirdi.
İktidarı her fırsatta eleştiren ve attığı tweetlerle kafa karıştıran Yeşilçamlı İlyas Salman bu kez Hülya Koçyiğit üzerinden AK Parti'ye yüklenmek istedi.
Trump yönetimi, 21 yıllık Beyaz Saray'da iftar geleneğini bu yıl gerçekleştirmedi
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’dan İstanbul’a yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, "Bugün, aynı dinin, aynı inancın neşesinde yüreklerimizi birleştireceğimiz, kardeşliğimizi güçlendirece�
Bu sabaha karşı Kuzey Suriye’de İdlib yakınlarındaki El Dana kasabasında içine bomba yerleştirilen bir aracın patlaması neticesinde 4 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Yaralananlar aras
Yemen hükümeti Husilerden alınan bölgelerde, BAE tarafından desteklenen güçlerin denetiminde "gizli hapishaneler" bulunduğu ve burada insan hakları ihlalleri gerçekleştirildiği yönündeki
Asya ile Avrupa ülkeleri arasında narkotik ticaretinin gerçekleştiği "Balkan Rotası"ndaki Türkiye'de, yılbaşından bu yana 42 ton uyuşturucu ele geçirildi.
Bingöl kırsalında PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralanan Üsteğmen Kalafat, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Merkel hükümeti, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Berlin'de açılan liberal camiye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.