Kosova'nın Priştine kentinde Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore edilen camiye islamofobik saldırı gerçekleşti.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bugün gerçekleştirilen YAŞ toplantısında alınan kararları açıkladı.
Bugün gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura toplantısı tam 4 saat sürdü.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "ABD'nin Suriye'de yaptığı sadece DEAŞ'a karşı mücadele eden PYD ve YPG'yi ya da şirin adıyla Suriye Demokratik Güçleri'ni desteklemek değil, orada ken
İstanbul trafiğinde geçen yıl 19 kişinin ölümüne neden olan hafriyat kamyonları yine terör estirdi. Şile’de 3 kamyon birbirine girdi, Eyüp’te otobüs ile hafriyat aracı çarpıştı. Ya
"Medeniyetler geçidi" olarak nitelendirilen Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 17. yüzyılda yaşayan İslam alimi Ahmed-i Hani, düzenlenecek festival ile gelecek nesillere aktarılacak.
Katar'ın bölgedeki terörle mücadele işbirliği kapsamında Körfez'de Türkiye ile ortak deniz tatbikatı icra edeceği açıklandı.
Ankara merkezli Optimar Araştırma, 24 ilde gerçekleştirdiği 'bugün seçim olsa' anketinde AK Parti'nin yüzde 51,4 oy oranına ulaşacağını açıkladı.
Azerbaycanlıların 15 Temmuz'un tanıklıklarına yer verdiği belgesel, 9-16 Kasım'da gerçekleştirilecek "7. Malatya Uluslararası Film Festivali" kapsamında izleyiciyle buluşacak.
BBP Genel Başkanı Destici, müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesini öngören yasa tasarısına ilişkin, "Avrupa'da papazlar nikah kıyarken laiklik elden gitmiyor da bizde mi gidecek? Geçin b
İstanbul Yenikapı'da dün gerçekleştirilen 'Büyük Kudüs mitingi, Arap basınında ve Arapça internet sitelerinde yer buldu
TBMM Başkanvekili Aydın, HDP'li Beştaş'ın eleştirilerine "Ben de Kürtüm ama görüyorum ki Beyaz Kürtler çoğalmış" cümleleriyle karşılık verdi
Sekülerleştikçe, İslâmî duyarlıklarımız aşınıyor.. İslâmî duyarlıklarımız aşındıkça, bu ülkedeki İslâmî varlığımız darbe yiyor, eriyor, adım adım yok olma tehlikesiyle
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, Katar'ın hac meselesini siyasileştirdiğini iddia ederek, Katarlı hacıları memnuniyetle ağırlayacaklarını ifade etti.
Ablası PKK tarafından öldürülen Cüneyt Cebenoyan, Fatih Akın'ı eleştirmesinin ardından gelen eleştirilere sert tepki gösterdi.