ABD Büyükelçiliği, ABD'nin Suriye'de "terörist gruplara destek verdiği iddiaları"nın doğru olmadığını savundu
Şam yönetimi, PKK'nın Suriye kolu PYD'nin denetiminde bulunan bölgeleri yeniden istiyor. Esed ordusu ilk olarak, Halep'teki Şeyh Maksud Mahallesi’ni PYD'nin boşaltmasını istiyor.
Suriye'nin Halep şehrindeki çatışmalardan kaçarak canlarını kurtarmak için anne, baba ve 3 kardeşiyle Türkiye'ye sığınan 7 yaşındaki Muhammet, yolda ayakkabısını düşürdüğü içi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye'de ateşkes sürecine ilişkin, "Mutabakat her an yürürlüğe girebilir" dedi. Çavuşoğlu Astana'daki görüşmede PYD'nin olmayacağını da açıkladı.
İran'ın başkenti Tahran yakınlarındaki 'evsiz ve yoksul İranlılar' boş mezarlarda hayat mücadelesi veriyor. Yaşanılan dram gazetecilerin kadrajlarına da yansıdı.
Kıbrıs'ta birleşme müzakereleri ve referandum için geri sayım başladı.
Bu yıl Almanya’ya iltica başvurusunda bulunan 55 bin kişinin gönüllü olarak ülkesine geri döndüğü açıklandı. Devletin gönüllü olarak dönenlere mali yardımda bulunuyor.
Ankara'dan alınan duyumlara göre, IŞİD'in öldürdüğünü söylediklerinden 3'ü Türk askeri değil.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücreti yarın yapacağı toplantıyla belirleyecek.
Rusya parlementosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Enformasyon Politikası Komisyonu Başkanı Aleksey Puşkov: Erdoğan haklı, ABD terör örgütlerine destek veriyor
Vladivostok mahkemesi, İncil’in sinodal tercümesini yok etme kararı verdi
Ekonomik iflasın eşiğine gelen Mısır yönetimi, ABD'den 11.5 milyar dolarlık silah alacak
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, ABD'li komutanın 2 yıl yorumuna karşın DEAŞ'ın ülkede bitirilmesinin 3 ay alacağını söyledi.
Nijerya'da bir pazarda terör saldırısı gerçekleştirmek isteyen kadın canlı bomba, girişiminin başarısız olmasının ardından öfkeli kalabalık tarafından linç edilerek öldürüldü.
İsrail Silvan'ın Vadi Halva Mahallesi ile Mescid-i Aksa bitişiğindeki Babu'l Mağaribe Meydanı arasında yeni bir tünel açtı