AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığ açıklamada, OHAL süresinin pazartesi günü MGK gündemine geleceğini sonra da TBMM'de görüşüleceğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin açıklamamasında elini masaya vurarak, "Kimse bize karışamaz." dedi.
IKBY Başkan Yardımcısı Kosret Resul, Irak’ın tehditlerinden korkmadıklarını belirterek, çatışma yaşanmaması için uluslararası toplumun devreye girmesini istedi.
Myanmar'ın son dönemde Arakanlı Müslümanları Bangladeş'e geçirecek teknelerin kıyılarına yanaşmasına izin vermediği belirtiliyor.
AFP haber ajansı Irak ordusunun Kerkük'ü Peşmerge güçlerinden geri almak için askeri harekat başlattığını duyurdu. AFP haber ajansı haberi bölgedeki bir askeri kaynağa dayandırdı.
Hatay'ın Antakya ilçesinde 4 Mart'ta düşen Suriye'ye ait savaş uçağının tutuklu pilotu Mehmet Sufhan, tahliye edildi.
6 ilde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 kadın 1'i çocuk toplamda 34 kişi gözaltına alındı.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda askeri araç, ambulans ve konteyner, Reyhanlı ilçesinde sınır hattına konuşlandırıldı.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 21 Eylül’de etkisiz hale getirilen 6 teröristten 3’ünün, terör örgütünün sözde GAP-Rıha, Derik ve Viranşehir sorumluları olduğu belirlendi. Teröristl
Suriyeli muhalifler ülkenin güneyinde DEAŞ'e karşı geniş çaplı bir saldırı başlattı.
15 Temmuz'da ankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı ile beraber hareket ettiği belirtilen eski Emniyet Müdürü Zafer Kuloğlu'nun cezası belli oldu.
Suriyeli deneyimli gazeteci Zeydan, Türkiye'nin İdlib başta olmak üzere Suriye'deki mevcut duruma müdahale etmesini "sağduyunun zaferi" olarak nitelendirdi.
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, Suriyeli 9 aylık hamile kadın ve 10 aylık bebeğini öldürmekle suçlanan sanıklar Birol Karacal ile Celal Bay hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet
Sivas'ta FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada bazı askerler, astsubaylık sınavı mülakatında tanınmaları için örgüt yöneticilerinin kendilerine bazı şifreler verdiği iti
Katalonya'nın bağımsızlık isteği, buna yönelik isyanlar ve beklentisinin askıya alınmasının 19. yüzyılda da yaşandığı Osmanlı belgelerinde ortaya çıktı