Devlet Bahçeli, 'Sandık yolsuluğu ortaya çıktı' dedi.
İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden gönderilen yanan balonları gerekçe göstererek Gazzeli balıkçıların avlanma mesafesini düşürme kararı aldı.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin kuzey batısında Esed rejiminin kimyasal silah kullandığı yönündeki iddiaların araştırılması gerektiğini söyledi.
Suriye'de PYD yönetimi altındaki bölgelerde IŞİD'lilerin çocuklarının 10-12 yaşlarının ardından ailelerinden zorla alındıkları ve çoğu 'gizli' gözaltı merkezlerinde tutuldukları be
Her yıl umre için yaklaşık 8 milyon kişiyi ağırlayan Suudi Arabistan, gelecek yıl bu sayıyı 15 milyona çıkarmaya yönelik çalışmalar yaptığını duyurdu.
Fransa'nın çocuklarıyla beraber 28 Ezidi kadını sığınmacı olarak ülkeye kabul ettiği belirtildi.
Dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısından sonra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik g�
Google’ın, Huawei ile iş yapmayı askıya almasının ardından Pekin ve Washington arasında yeni bir gerginlik başladı. Uzmanlar, ABD ve Çin arasındaki bu krizden ABD’li teknoloji üretici
ABD'nin S-400'lerin alımı ile ilgili Türkiye'ye haziranın başına kadar süre tanıdığı iddiası hakkında konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran "Bize resmi olarak böyl
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının gerekçesinin açıklanmasına ilişkin, 'Metni görm
Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin davada 2 sanığın ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
YSK'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin 4'e karşı 7 üyenin oy çokluğuyla aldığı kararın gerekçesi açıklandı.
TBMM banko görevlisini rehin almaya çalışırken yakalanan ve DHKP-C ile bağlantılı olduğu belirlenen biri kadın 2 zanlı tutuklandı.
NATO'nun Afganistan'daki komutanı Scott Miller, ''IŞİD Afganistan ve bölge için çok tehlikeli bir örgüttür'' dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik, İstanbul seçimlerine ilişkin, 'CHP, hırçınlaşan üslupla seçimle uğraşmak yerine sürece karar veren hakemle kavga etmeye devam ediyor.' dedi.