Polonya Dışişleri Bakanı, iki ülke ilişkilerinin 600 yıllık geçmişi olduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin AB üyeliğini desteklediğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği'nin (AB) Suriyeli mültecilere vadettiği 3 milyar avronun gelmesi konusunda sıkıntılar olduğunu belirtti.
Tahran milletvekili Ali Mutahhari, nükleer anlaşmayla ilgili hükümete karşı yapılan muhalefetin siyasi değil ekonomik nedenlerden kaynaklandığını belirtti.
Hindistan, 36 Rafale Fransız savaş uçağı için bir süredir devam eden müzakerelerde sona gelindiğini duyurdu.
Ankara, terörle mücadelede yeni bir dönem başlatıyor.
"Nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla 2 bin 443 yıla kadar hapsi istenen ve 4 aydır tutuklu bulunan işadamı Fadıl Akgündüz hakim karşısına çıktı
Emniyet güçlerinin terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlediği operasyonda, Abdullah Öcalan'ın kuzeni gözaltına alındı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar tamamlandı.
IŞİD’in saldırıları için yeni bir strateji belirleyerek Avrupa sahillerindeki turistik yerlere saldıracağı iddia edildi.
Myanmar hükümetinin karayoluyla seyahati yasaklaması yüzünden tehlikeli deniz yolculuğuna çıkan Arakan Müslümanlarının teknesi alabora oldu. Kazada en az 22 kişi hayatını kaybetti
Avrupa Komisyonu'nun Türkiye-AB mülteci anlaşması raporu çıktı. Raporda, anlaşmanın işler hâle gelmesi için "olumlu bir gelişme" gösterildiği belirtildi. "Çaba ve kararlılık sürmeli
Fransa Başkanı Valls'in "üniversitelerde başörtüsü yasaklansın" çıkışına, üniversiteliler başörtüsü takarak tepki verdi.
Çocuklarda erken gelişen okuma ve sayma becerisinin ‘Hiperleksi’ habercisi olabileceği belirtildi.
Mehmet Tezkan bugünkü yazısında devletin PKK'ya karşı mücadelede Sri Lanka modelini seçtiğini yazdı.
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., iddiaya göre "Son