Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 8,25'te, gecelik marjinal fonlama oranını yüzde 11,25'te, borçlanma faiz oranını yüzde 7,50'de sabit tuttu.
ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey ABD öncülüğündeki koalisyonun faaliyetleriyle ilgili “Bana verilmiş olan görev IŞİD. Bir ulusun inşası veya Suriye rejimini devirmek değil” dedi.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü... "Çocuk hakları konusunda yasalarda önemli eksiklik yok, sorun yargıdaki uygulamalarda." Tespit, Çocuk ve Haklarını Koruma Platformu Hukuk Komisyonu Ba
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün istifa ettiği iddia edildi.
İran ile P5+1 ülkeleri arasında nükleer müzakereler sürerken, İran Meclis Başkanı Laricani, ABD'yi 'bakkal pazarlığı' yapmakla suçladı, Washington ise "Anlaşma zor ama imkânsız değil
BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, BBP'nin MHP söylemi içerisine girdiğini savunarak "MHP ile birleşebileceğini söyledi.
Selahattin Demirtaş, Çözüm Süreci'nin bundan sonra 20-30 kişilik bir masada konuşulacağını, sonuçların Ankara ve Kandil'e iletileceğini söyledi. Demirtaş, Öcalan'ın seçimden önce s�
Hatay'da Suriye sınırında görev yapan hudut birlikleri, başta akaryakıt olmak üzerine kaçakçılık yapanlara ve sınırı yasa dışı geçenlere adeta göz açtırmıyor. Yılın ilk 10 ayı
İstanbul'da gerçekleştirilecek 4 günlük su kesintisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.
ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, Türkiye'nin, ABD'nin öncülük ettiği koalisyon güçlerinin IŞİD ile mücadelesinde önemli bir rol oynadığını sö
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İslam dünyasına, İsrail'in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine karşı harekete geçme çağrısında bulundu. "İsrail’in varlığı Beşşar
İstanbul'da su kesintisi olacak ilçeler hangileri?
DÜNYANIN en kalabalık Müslüman nüfusuna sahip olan ve ABD Başkanı Barack Obama tarafından İslam dünyasına model ülke olarak gösterilen Endonezya’da, tarihi bir gelişme yaşandı.
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Metin Külünk bu sorunun cevabını AjansHaber’e verdi.
Kudüs’te büyüyen gerginlik İsrail’e hizmet eden Dürzi toplum ile Filistinli Müslümanlar arasındaki gerilimi çatışmaya dönüştürdü.