Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Ahmet Ünlü- Yeni Şafak
Alaattin Karaca- Karar
Yıldıray Oğur- Karar
Huzistan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kasımpur, iki güvenlik görevlisinin öldürüldüğü dünkü silahlı saldırıyı El Nidal Hareketi'nin üstlendiğini ileri sürdü.
İsveç'te ırkçı bir grup, üzerinde "Bölgendeki camiyi yak" yazılı tişörtler bastırdı
Dışişleri Bakanlığı, Filipinler'in güneyindeki bir Katolik kilisesini hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadı.
CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri için Elazığ'da ittifak yapmaya karar verdi. Buna göre Elazığ'da İYİ Parti'nin adayı desteklenecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyaaltı ilçesindeki bir kafede vatandaşlarla sohbet etti.
Adı yeni parti iddialarıyla sıkça anılan Abdullah Gül'ün, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve isimleri belirtilmeyen bir grup AK Partili milletvekilleriyle, Temel Karamollaoğlu'nun Genel
Afganistan Taliban Hareketi Sözcülüğü, ABD ile yürütülen müzakerelere ilişkin, "ABD ülkemizden çekilmeyi kabul ederse diğer konuları masaya getiririz' dedi.
Amasya'da Yeniçeltek Maden Ocağı'nda göçük meydana geldi. Toprak altında kalanların olduğu bildirildi.
İYİ Parti'nin Mersin Kurucu İl Başkanı Dr. İbrahim Özel ve beraberindeki bazı partililer, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da yaptığı konuşmada 'Şimdi insansız hava aracının silahlı olarak çok büyüğünü yapıyoruz ki birkaç ay içinde bitecek ve o, dünyada örnek teşkil e
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun sert tepki gösterdiğini, küresel e