Eric Jan Zürcher, Milli Mücadele kararını alanların ve organizasyonu gerçekleştirenlerin İttihatçı liderler olduğunu savunarak, Cumhuriyet ve İttihatçılar arasında süreklilik olduğunu
Rusya, ABD ve NATO'nun Afganistan'a askeri teçhizat ve mühimmat için Rusya topraklarını kullanmasına bundan sonra izin vermeyecek
Azerbaycan'da, bir binada çıkan yangının kısa sürede büyümesi sonucu 15 kişi feci şekilde can verirken 63 kişi de yaralandı.
IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi, Ramadi’den sonra sıranın Bağdat ve Kerbela’da olduğunu iddia etti.
İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı, "Gıda fiyatlarında Ramazan da dahil zam beklenmiyor" dedi.
Britanya Müslüman Birliği, İngiliz hükümetini, savunduğu demokrasi değerine bağlı kalıp, Mısır halkının elinden demokrasiyi çalan Sisi'ye karşı gerçek bir siyasi duruş sergilemeye
Afganistan’da 27 yaşındaki kadının Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iddiasıyla linç edilerek öldürülmesiyle ilgili davada 11 polise bir yıl hapis cezası verildi.
Avrupa Birliği dışişleri ve savunma bakanları Akdeniz'de insan kaçakçılarına yönelik askeri operasyon başlatılmasını onayladı. Operasyon, istihbarat toplama, kaçakçı teknelerine çı
S. Arabistan öncülüğündeki koalisyonun, devrik Cumhurbaşkanı Salih'in oğlunun evine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenler oldu.
Irak'ta Anbar eyaletindeki Ramadi'nin IŞİD'in eline geçmesinin ardından, 25 bin kişi bölgeden kaçtı. Şii milisler kenti geri almak amacıyla bölgeye ilerliyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu eski milletvekili Ali Ahmet Ertürk’e 500 bin TL borç çıkarırken, bunu duyan 3 bin civarı emekli vekil soluğu TBMM’nin kapısında aldı.
Mursi'nin kaybettiği bir şey yoktur. Olmayacaktır. Mursi, şimdiden kazanmış, geri zekalı Sisi ise şimdiden kaybetmiştir.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şafak vakti İstanbul'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Tsipras, Yunanistan’ın Avrupalı ortaklarıyla sürdürdüğü müzakerelerde tarafların yararına olacak nihai bir anlaşma için son aşamaya gelindiğini söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerinde yaptığı konuşmasında, muhalefet partileri ve Paralel Yapı için “Baktılar ki, tek tek iktidar