IŞİD Lideri Ebubekir Bağdadi’nin örgütün Ramadi’ye bağlı Bervane bölgesinde verdiği ağır kayıplardan dolayı 3 gün yas ilan ettiği bildirildi.
Siteler mahallesindeki durumla ilgili sahada yardım ve insan hakları faaliyetlerinde bulunan "Mazlumder Ankara Şubesi Mülteci Komisyonu Koordinatörü" ve "Ankara Savaş Mağduru Mültecilerle Day
Akmeşe İlkokulu Müdürü'nün eve çektiği kalorifer tesisatı tespit edilerek kapatıldı
MHP'de muhaliflerin olağanüstü kongre için topladıkları delege imzaları, yarın cuma namazının ardından genel merkeze teslim edilecek.
Figen Yüksekdağ'ın katılımıyla HDP/DBP'nin 'özyönetim' mitinglerine Batman'da devam edildi.
Aile Olmak belgeseli, aile kurumunu ayakta tutmak için mücadele eden annelerin babaların ve çocukların hikayesini ekranlara getirecek.
Genelkurmay ve Bakanlığın üzerinde çalıştığı taslağa göre “tek tip” askerlik geliyor. Askerlik süresi 3 aya inecek, fazlasını yapana asgari ücret verilecek.
Suudi asıllı olup Türkiye’ye “Suriyeliyim” diyerek sığınma başvurusunda bulunan ve Sultanahmet’te kendini patlatan canlı bomba Nabil Fadli ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Bomb
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile Suudi Arabistan arasındaki krizle ilgili olarak, ABD'nin dostlarının yanında duracağını, fakat daha fazla diplomasinin işlediğini de görmek ist
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın Danışmanı hakkında, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından Twitter paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Ankara'ya gelerek Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşen İngiliz Dışişleri Bakanı Hammond, Suriye'de siyasi çözüm bulunması konusunda Türkiye'nin önemini dile getirdi. Sürecin so
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Bir grup öğretim görevlisinin imzalayıp yayımladığı ve pek çok kesimden tepki alan bildiri ile ilgili sosyal medyada ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Suçlamalar arasında, “Tehdit, hakaret, iftira, halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” bulunuyor
Times gazetesi, Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen Nabil Fadli'nin annesinin Hristiyan olduğunu ve Fadli'nin 2014'te IŞİD'e katıldığını yazdı.