Suriyeli bazı aileler, Fırat Kalkanı Harekatı sayesinde terör örgütü IŞİD'ten temizlenen bölgelere dönüyor.
Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetlerine ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için Türk Silahlı Kuvvetlerinden tıbbi ta
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç Ankara'da ortak basın toplantısı düzenledi.
Zeytune Araştırma ve Danışma Merkezi, yayımladığı bir raporla Filistinlilerin dünya genelindeki toplam nüfusunun 13,5 milyona ulaştığını duyurdu.
Ürdün Kralı 2. Abdullah ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, telefonda Filistin davası başta olmak üzere bölgedeki gelişmeleri görüştüğü bildirildi.
TÜRKSOY tarafından 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen ve Anadolu'nun en eski yerleşim merkezleri arasında bulunan Kastamonu, pek çok tarihi, kültürel ve doğal güzelliği bar�
Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun Yemen'in güneybatısında yer alan Taiz kentindeki ofisi kapatıldı.
Muhaliflerin müzakere heyeti, New York'ta BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü. Görüşme sonrası yazılı açıklama yapıldı.
Suudi bir din adamının kamuoyuna Katar kuşatmasını destekleyici konuşma yapmayı reddettiği için dört aydır hapis tutulduğu ileri sürüldü.
NATO eski Genel Sekreteri De Hoop Scheffer, NATO'nun hamlelerini eleştirirken, Rusya'nın kırmızı çizgilerine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.
WFP ve UNICEF'ten çocuklar için Afganistan'a gönderilen gıda yardımları eşit olarak dağıtılmadığı gibi, gıda paketleri de birçok süpermarkette açık bir şekilde satılıyor.
İşveren ve işçilerin en merak ettiği konulardan biri de izin konusu. Yıllık izin, haftalık izin, ücretsiz izin, yol izni, süt izni gibi çeşitli seçenekler varken en dikkat çeken izin kon
Kastamonu'daki yangında ulaşılamayan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin hayvan hırsızlarınca öldürülerek yakıldığı belirlendi. Ailenin ceset parçaları, yanan evin enkazında elekle yapıl
Türkiye'deki ışık kirliliği sorununu gündeme getiren Prof. Dr. Zeki Aslan, cadde, sokak ve bina aydınlatmalarının 'ışık tecavüzü' olduğunu söyledi.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde belediye tarafından kurulan "Alo Evlat Hattı" ekibi, engelli oğlu ve kızı ile yaşayan 80 yaşındaki Hatice Yılmaz'ın evinin tadilatını yaptı