Ülke dışında yaşayan ABD pasaportu sahiplerinin, karmaşık vergi prosedürleri nedeniyle, pasaportlarını giderek artan oranda iptal ettirdikleri belirtildi. ABD pasaportunu iptal ettiren kişi
Batman Havalimanı'na nereden geldiği henüz belirlenemeyen 2 adet havan topunun düştüğü iddia edildi.
Soçi'de Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al-Halife ile görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisine Şam çeliğinden ve üzerinden değerli taşlardan işlemeler bulunan kılıç hediye
Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamada Güney Sudanda en az 40 bin kişinin açlık nedeniyle ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi.
Somali'den Cibuti'ye giden Daallo Havayolları'na ait uçakta 2 Şubat'ta meydana gelen patlamada 'bombacı' olduğundan şüphelenilen kişinin aslında Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçağa binec
Şırnak'ın Cizre ilçesindeki sokağa çıkma yasağı nedeniyle haklarının ihlal edildiğini ileri süren 26 kişinin tedbir talebini, Anayasa Mahkemesi'nden sonra AİHM de reddetti
Sisi için katıldığı bir açılış töreninde üç kilometrenin üzerinde kırmızı halı serilmesi tepkilere neden oldu
BM İnsan Hakları Komisyonu, BM Güvenlik Konseyinden, insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle Suriye rejiminin Uluslararası Ceza Mahkemesine gönderecek prosedürü başlatmasını ist
Rusya'dan yapılan açıklamada, 'Ankara ilişkileri iyileştirmek için medeni ülkeler arasındaki ilişkiler çerçevesinde yapmalı' denildi.
Yurtta yoğun kar yağışı nedeniyle 11 kentteki okullarda eğitimin bir gün geç başlaması kararı alındı.
Mahkemenin Katil zanlılarından biri hakkında hafifleştirilmiş hapis cezası kararı vermesi, şehid ailesinin öfkelenmesine neden oldu.
BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye'ye ilişkin 2254 nolu kararına göre başlatılan Cenevre görüşmeleri hiç bir mesafe kaydetmeden askıya alındı.
Nasıl kapatıldığını bilmeden, neden ısrarla cami olarak açılmak isteniyor sorusuna cevap bulmak da zor...
Somali'deki uçakta oluşan ve bir kişinin yaşamını yitirmesine neden olan patlamanın, bombalı bir saldırı sonucu meydana geldiği belirlendi.
Doğu ve Güneydoğuda hendekler kazarak halka zulmeden terör örgütü PKK, şimdi de küçük çocuklara barikat kurduruyor.