IŞİD'in Kobani'ye girmesinin ardından doğu, batı ve güney cephelerinde yoğun çatışmaların devam ettiği öğrenildi.
Batman`da HÜDA PAR il binasına düzenlenen saldırının ardından HDP il binasına ve HDP`ye yakınlığı ile bilinen bir işyerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi.
Savaş uçakları, Kobani'deki IŞİD hedeflerini bombaladı.
Özbekistan İslam Hareketi isimli örgütün lideri Usman Gozi, IŞİD'e katıldıklarını açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı yazar Taha Özhan, Kobani üzerinden hükümete ağır ithamlarda bulunan HDP'yi akıl tutulması içinde olmakla eleştirdi.
ABD, IŞİD’e yönelik operasyonlarda ne kadar mali harcama yaptığını açıkladı.
Siyonist rejimin dayattığı 51 günlük Savaştan Sonra Gazze’ye İlk Çimento
Türkiye IŞİD tehdidine yönelik planını netleştirdi. "Eğit - Donat" planıyla ılımlı muhaliflere bot, kamuflaj, çadır gibi teçhizat verilecek
Davutoğlu, "Sınırımızda güvenli bir bölge istiyoruz” dedi.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, Biden'ın neden özür dilediğini açıkladı.
İsrail askerleri, Batı Şeria'da 11 Filistinli'yi gözaltına aldığı belirtildi.
Tezkerenin kabul edilmesinin ardından, IŞİD’in Türkiye’ye yönelik bir intikam eylemi gerçekleştirebileceğine dair istihbarat alındı.
IŞİD saldırılarını bahane eden örgüt yandaşları polise saldırdı.
Sultangazi’de korsan gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları, hareket halindeki İETT otobüsünü ateşe verdi.
İspanya'da ilk defa sağlıklı birine bulaşan Ebola virüsü Avrupa için de bir ilki teşkil ediyor.