Kulislerde konuşulan bir başka konuyu ise Melih Gökçek’in istifa ettikten sonra ne yapacağı konusu oluşturuyor. Bu konuda iki görüş var. Gökçek’e bir kurumda müsteşar veya genel müdü
İsrail, Gazze açıklarında avlanma menzilini geçici olarak 9 mile çıkarma kararını yürürlüğe koydu.
Kaddafi ailesinin avukatı Zeydi, "Seyfulislam Kaddafi, Libya'da siyasete girmek için tüm siyasi, kanuni ve medeni haklara sahiptir." dedi.
Peşmergenin Kerkük'te mevzileri terk ederek hızlı bir şekilde geri çekilmesinin ve ağır bir yenilgi almasının ardından bugün de Peşmerge güçlerinin Başika'dan da çekildiği ifade edil
Irak ordusunun, peşmergenin çekilmesinin ardından Türk askeri üssünün de bulunduğu Başika kasabasına girdiği iddiasına Barzani yönetiminden açıklama geldi.
Savunma Sanayii MüsteÅŸarlığı, Altay tankı için daha önce sonuçsuz kalan giriÅŸiminin ardından, beklenen Güç Grubu Geli̇ÅŸti̇ri̇lmesi̇ Projesi̇ ihalesini duyurdu.
Irak Ordusunun Kerkük'e operasyon düzenlemesinin ardından , kentin geleceği ile ilgili konuda tartışılmaya başlandı. Kerkük'te çözümün Irak Anayasası olduğu belirtildi.
Arizona Senatörü Cumhuriyetçi John McCain, Irak ordusuna, Kerkük'teki ilerlemesini derhal durdurması çağrısında bulundu.
Arabistan Kralı Selman, ülkesinin Irak'ın birliğini desteklediğini ve IKBY'nin gerçekleştirdiği gayrimeşru referanduma karşı olduğunu belirtti.
ABD Başkanı Donald Trump, Erbil-Bağdat hattında yaşanan gerginlik için ülkesinin taraf tutmadığını söyledi. Trump, "Kürtler ile Bağdat'ın anlaşamamasından memnun değiliz" dedi.
Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından ilk kez heyetler arası görüşmelerde bulunacak ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ankara'ya gelmesinin ardında
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan eşinin telefonunda bylock çıktığı için boşandılar iddiasına sert tepki geldi. Bakan Kaya, ilk olarak avukat Fidel Okan'ın sosy
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Topkapı Sarayı bahçesinin imara açılmadığını, tarihi eserlerin ihya edileceğini söyledi.
Gazze'deki Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından TİKA'nın Gazze'de yaptırdığı 20 bloktan oluşan konut projesininden faydanalanacak kişiler için kura çekimi yapıldı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu gerilimin yükseldiği Kerkük için uyarıda bulundu. Kerkük ateşinin bütün Ortadoğu'yu yakabileceğini belirten Davutoğlu, taraflara 10 maddelik çözüm sürec