Polonya hükümetinin, İsrail Eğitim Bakanı Bennett'in ülkeyi ziyaret etmesine karşı çıktığı belirtildi.
Özbekistan'da 'Kadınları destekleme ve Aile Enstitüsünü Güçlendirme' Programı çerçevesinde evlenme ve boşanma kurallarının değişeceği belirtildi.
Antalya'nın Akseki ilçesinde emekli öğretmen Abdullah Kara, çocukluğundan bu yana topladığı eski eşyaları evinin zemin katında sergiliyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden PM üyeliğine seçilen Sera Kadıgil, ilk iş olarak geçmiş dönemlerde attığı tweet'leri temizledi.
Çinli yetkililer, kitle imha silahı yapımında kullanılabilceği şüphesinden dolayı, Kuzey Kore’ye ihracat ettikleri bazı ürünlere yasak getirildiğini açıkladılar.
Eski Hollanda Dışişleri Bakanı Ben Bot, Hollanda'nın, Ankara'ya dönüşü istenmeyen büyükelçisini resmen geri çekmesine ilişkin, 'Türklere ihtiyacımız var. derhal harekete geçilmeli' d
İran, Afrin bölgesine yönelik operasyonun durdurulması için Türkiye'ye çağrı yaparak, operasyonun gerilimi artıracağını ileri sürdü.
Suriye'nin İdlib bölgesinde görev halinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri konvoyuna Halep'in Iys bölgesinde rejime bağlı milisler tarafından ateş açıldığı iddia edildi.
TSK 'Afrin Kuri Tepe bölgesine PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur' açıkla
Partinin Genel Merkezi, Kars Belediye Başkanı ve 6 belediye meclis üyesinin istifasını istedi.
Karaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce yürütülen yaban hayvanlarını tespit ve kayıt altına alma çalışmaları tamamlandı.
Suriye'de rejimin, İdlib'in Serakib ilçesinde bir sivil yerleşim yerine klor gazıyla düzenlediği saldırıda 7 sivilin etkilendiği bildirildi.
Amerikan zırhlı araçlarının uzun bir konvoy halinde Barzani bölgesinden terör örgütü PKK/PYD denetimindeki Kamışlı
Başbakan Binali Yıldırım Zeytin Dalı Harekatı’nın sevk ve idaresinden sorumlu 2. Ordu’nun Hatay’daki Harekat Merkezi’ni ziyaret etti. Başbakan Yıldırım ziyareti sırasında 2. Ordu Komu
Afrin’de Mehmetçiğin temizlediği Bülbül beldesindeki PKK karargahından ABD bayrakları çıktı. Teröristbaşının posterleri ve sözde Kürdistan haritasıyla adeta bir ‘kamu kurumu’ gör�