Yahudi yerleşimcilerin, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği, İsrail polisinin ise Filistinlilerin mescide girmesini engellediği öğrenildi.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.
İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, 'Tekfircilik ve mezhepçilik birbirlerini besleyen kanser hücreleridir. İslam’ın bünyesini korkunç şekilde tahrip etmektedirler.'dedi.
Mısır ile Rusya arasında görüşülen sanayi bölgesi oluşturma projesi tamamlandı. Proje çerçevesinde Mısır, Rusya'ya Süveyş Kanalı’nda arazi hibe edecek.
İsrail-Mısır ilişkileri Mısır'daki darbeden bu yana iyiye gitmeye devam ediyor. Resmi İsrail kaynaklarına göre iki ülke arasındaki ilişkiler ve güvenlik konusundaki işbirliği tarihi zir
Türkiye İran’dan aldığı doğalgazda fiyat konusunda anlaşamayınca girdiği tahkim mahkemesini kazandı.
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi, Sözcü yazarının Devlet Bahçeli hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.
İki ülke tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde 484 Filistinli öğrenci Türkiye'de eğitim görecek
Size günün ehemmiyetine binaen Ayasofya’nın kiliseden, camiye, camiden müzeye ve inşaallah pek yakın bir zamanda müzeden yeniden camiye dönüştürülme hikâyesini anlatmak istiyorum.
“Selam Tevhid’de kumpas” davası kapsamında firari sanık Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 55’i tutuklu 122 kişi yargılanmaya başladı. Avukatı, Fetullah Gülen hakkında “kaçak
Kağıthane'de cadde ortasında uyuşturucu krizine girenç genç, önce sağa sola bağırdı, sonrasında koşmaya başladı. Bir süre sonra annesinin çalıştığı işyerine gelerek annesinden p
AK Parti'nin görevine son verilmesinin ardından Hüseyin Çelik'ten açıklama geldi.
Hristiyanlara 'Mutlu Noeller' dilemek için Noel ağaçlarıyla poz veriyorlar, top peşinde koşuyorlar, telesiyeje binip karlı dağların tepesine çıkıyorlar. Bunlar birçoklarına göre dünyan
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, Ankara ve Kiev arasındaki askeri işbirliğinin Karadeniz bölgesinde güvenliğin temeli olduğunu savundu.
CHP'de Atatürk portresinin indirilnesi raporu tamamlandı. Portreyi indirmekle suçlanan Altıok madde madde "Ben yapmadım" açıklaması yaptı.