Özdemir Sabancı suikastının faili İsmail Akkol, 20 yıl aradan sonra, Sabancı suikastının zamanaşımına 15 ay kala eylem hazırlığı öncesinde yakalandı.
IKBY Başkanı Barzani, "Referandumun yapılması direk bir devlet ilanı anlamı taşımıyor, ancak Kürdistan halkının kaderi hakkındaki fikri ve iradesini ortaya koyacaktır" dedi.
Diyarbakır'ın 11 mahallesinde sokağa çıkma yasağı bulunan Sur ilçesinin 4 mahallesinde daha saat 00.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
ABD Savunma Bakanı Ash Carter, “Rusya agresifliği” nedeniyle Avrupa'daki savunma bütçesini 2017 yılında 4 katına çıkarmayı planladığını duyurdu.
ABD ve İngiltere dışişleri bakanları Rusya’nın Suriye’deki tutumunu eleştirdi. ABD, taraflar barış masasındayken bombardımanların durması gerektiği görüşünde. İngiliz Bakan ise Ru
Rusya Dışişleri Bakanlığı Avrupa İşbirliği Dairesi Başkanı Andrey Kelin, NATO hava sahası gibi bir kavramın olmadığını ileri sürerek, Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ih
Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaralı oldukları halde sağlık hizmetlerine erişemediklerini ileri süren kişilerin, sokağa çıkma yasağının uygulanmaması ve yaşamları ile fiziksel bütünl
Arınç, Erdoğan'ın Dolmabahçe görüşmesinden haberdar olduğu yönündeki iddasının arkasında olduğunu söyledi
Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma günü Mardin’de açıklayacağı Terörle Mücadele Eylem Planı için görüşmelerini bölge milletvekilleri ile sürdürdü. Milletvekilleri toplantıda çatışma
Yahudi yerleşimcilerin, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği, İsrail polisinin ise Filistinlilerin mescide girmesini engellediği öğrenildi.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.
İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, 'Tekfircilik ve mezhepçilik birbirlerini besleyen kanser hücreleridir. İslam’ın bünyesini korkunç şekilde tahrip etmektedirler.'dedi.
Mısır ile Rusya arasında görüşülen sanayi bölgesi oluşturma projesi tamamlandı. Proje çerçevesinde Mısır, Rusya'ya Süveyş Kanalı’nda arazi hibe edecek.
İsrail-Mısır ilişkileri Mısır'daki darbeden bu yana iyiye gitmeye devam ediyor. Resmi İsrail kaynaklarına göre iki ülke arasındaki ilişkiler ve güvenlik konusundaki işbirliği tarihi zir
Türkiye İran’dan aldığı doğalgazda fiyat konusunda anlaşamayınca girdiği tahkim mahkemesini kazandı.