Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Mardin İl Kadın Kolları Kongresi'nde konuştu.
Çocuk hayatımızın neresinde sorusu sıkça sorulmalı ve cevabı mutlaka tartışılmalıdır. Çocukla birlikte olduğumuz süre kadar, bu süre içinde nasıl vakit geçirdiğimiz de önemlidir.
Batı Afrika ülkesi Mali'nin Kidal bölgesindeki BM üssüne silahlı saldırı düzenlendi, ilk belirlemelere göre biri BM barış gücü görevlisi üç kişi öldü.
Diyanet dergisindeki yazıda “Müminin dijital ortamdaki davranış ve tutumlarına, sanal ilişkilerine inancının yön vermesi gerekir ” denildi.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Ege ile İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinin ise sağanak ve yer yer gök gürült
İsrail, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın altında kazı çalışmalarını sürdürürken üstünü de boş bırakmıyor. Geçmiş yıllara oranla mescide yapılan baskınların sayı
Rizeli ev hanımı Nuriye Kaputoğlu Gürcistan’da tuzağa düşürülerek cezaevine atılan kocasını kurtarmak için başlattığı hukuk mücadelesi sonucunda, bir çok diplomatın başaramadığ
Türkiye’ye getirilen Süleyman Şah Türbesi emanetlerinin yerleştirileceği Suriye Eşme’sindeki türbe inşaatı hızla ilerliyor.
Suriye rejiminin hava saldırısında bir IŞİD komutanı ve 26 IŞİD üyesi öldürüldü. Irak'ta ise IŞİD bir savaş uçağı ve bir helikopter düşürdü.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, genel seçimler öncesi 50'nin üzerinde yerde miting yapacaklarını bildirdi. Kılıçdaroğlu, hangi seçim bölgesinden aday olacağı sorusuna "henüz karar
Anayasa Mahkemesi, aile hekimlerine mesai saatleri dışında asgari 8 saat nöbet öngören düzenlemenin iptal istemini reddetti.
Soma maden faciası ile ilgili hazırlanan iddianamenin Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği bildirildi
IŞİD vahşeti artık düğünler ve sinemalarda eğlence, siyasi şovlara malzeme olarak kullanılmaya başlandı.
Tacikistan'da Grup 24 isimli muhalif hareketin lideri Umarali Kuvatov Fatih’te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Çocuklarının gözü önünde öldürülen Kuvatov’un eş
İstanbul'daki 5 bin eczane, mağdur oldukları gerekçesi ile Suriyeli hastalara ilaç vermeme kararı aldı.