Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Genel Merkezi'ne silahla ateş edilmesine ilişkin açıklama yaptı.
Müteahhit Ali Ağaoğlu hakkında, My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneğini bastığı ve Başkan avukat Müslüm Erçetin’i dövdüğü gerekçesiyle soruşturma başlatı
Sivas'ta aynı kaderi paylaşan konuşma ve yürüme engelli iki kız kardeşin umreye gitme hayali, valilik ve belediyenin desteğiyle 26 Nisan'da gerçeğe dönüşecek.
KPSS ile atanan öğretmen 1 yıl aday öğretmen olacak. Performans değerlendirmesinde 50 puan alamayan aday öğretmen memuriyetten atılacak.
Avrupa'da yaşayan gençlere askerlik konusunda sevindirici haber geldi.
Ülkelerindeki rejim saldırılarından kaçıp Türkiye sınırı yakınındaki Atme Kampı'nda derme çatma çadırlarda yaşayan Suriyeliler yaşam mücadelesi veriyor.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, tüm dünyanın ve Müslüman ülkelerinin Yemen'de Husilere yönelik saldırılar düzenleyen Suudi Arabistan'a "dur" demesi gerektiğini söyledi.
Bilirsiniz, mevsimsiz / zamansız yağan yağmurlar vardır; bunlar bitkileri çürüten yağmurlardır. Bir de, dirilten yağmurlar vardır: Dirilten yağmurlar dışımızdan içimize sızarken; dı
Ünlü yatırımcı Marc Faber, "Gerçekle yüzleşin Yunanistan battı" açıklamasında bulundu.
Geçtiğimiz hafta PKK yöneticilerinden Cemil Bayık'ın, PKK'nın 1990'lı yıllarda Almanya'da yaptıkları eylemlerden dolayı özür dilemesi, PKK'nın katlettiği Kürtlerin ailelerinden de öz�
Peki Bonzai nedir? bonzai nasıl bir maddedir? Bonzai'nin zararları nelerdir? Prof. Dr. Bekir Sami Uyanık Bonzai ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.Bonzai kullanan sayısı gün geçtikçe ar
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ömür boyu ehliyet dönemini kapattı. Ehliyetler sınıfına göre 5 ile 10 yılda bir yenilenecek. Yeni ehliyet alma
Saddam Hüseyin’in eski yardımcısı ve IŞİD’in askeri yapılanmasının beyni olarak bilinen İzzet İbrahim Duri’nin öldürüldüğü öne sürüldü. Duri, 2003'teki işgalden bu yana ABD'ni
Seçim beyannamesini Pazar günü açıklayacak CHP, "tüketiciler, gençler, engelliler, üniversite öğrencileri, sanatçılar ve sivil toplum kuruluşları" için vaatlerini broşürlerle duyurdu.
Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Orhan Öğe, Türkiye’de halen Başbakan dahil herkesin dinlendiğini iddia ederek Bilgi Teknolojileri Kurumu'na ağır eleştirilerde bulundu.