Peşmerge güçleri DAEŞ kontrolü altındaki Başika'da kontrolü sağladı.
Irak'ın kuzeyindeki operasyonda tespit edilen PKK hedeflerine silahlı İHA'larla ateş edildi
Bursa'da DAEŞ'ten tutuklu yargılanan Fas uyruklu Mimoun Bateoui, 'Fas'a göndereceğinize bana 100 yıl ceza verin razıyım' dedi.
Libya'da DAEŞ militanları tarafından rehin alınan, aralarından bir Türk'ün de olduğu 13 kişi kurtarıldı.
Irak'taki Haneş Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Abdi Hammadi el-Haneş, 'Musul halkı, aşiretler de dahil toplumsal ve ulusal tüm kesimleriyle Türkiye'nin Musul operasyonunda yer almasını
Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DAEŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışmaları tekrar başladı.
Amerika'nın, Ortadoğu'da en büyük müttefiklerinden İngiltere Türkiye'nin oyunun bir parçası olmasını istemiyor.
Amerikalı diplomat ve ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi James Franklin Jeffrey, Musul'da yaşanan DEAŞ krizinin, büyük tezgahların olduğu bir tehdide dönüştüğünü yazdı.
FETÖ ile mücadelede artık sahibinin kimlik ve adres bilgileri yer almayan ihbar mektup ve dilekçeler dikkate alınmayacak
TSK, Fırat Kalkanı Harekatının 59'uncu gününde, 40 DEAŞ terör örgütü hedefine ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı.
Kabil'in Rişkhur bölgesindeki askeri kamptan çıkan kişilere askeri üniformalı bir kişinin ateş açması sonucu iki ABD'li danışman öldü
Yemen'de Husiler ile varılan anlaşmaya göre, 72 saatlik ateşkes resmen başladı...
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristler tarafından korucuları taşıyan minibüse roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu 2 korucu şehit oldu.
Irak'ın Arap Şii lideri Mukteda es Sadr, bugün Necef'te ülkedeki Şii örgüt 'liderleri' ile bir toplantı gerçekleştirdi.
1961 yılının 17 Ekim'inde Paris’te yaklaşık 30 bin Cezayirli göçmen savaşı protesto için büyük bir gösteri başlattı. Polislere ateş açma emrinin verilmesiyle büyük bir katliam ger�