Astana görüşmeleriyle Suriye’nin batısında çatışmalar durulurken, Irak sınırı yeni ateş hattı haline geldi. Haşdi Şabi Suriye sınırına ulaştı, ABD’ye meydan okudu. Sınır bölge
FETÖ operasyonunun büyük ağırlığı muhafazakar tabana yönelik gerçekleşiyor. Bunun siyasi faturası tahmin edilenden çok daha derin olacaktır, zaten oluyor.
ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore ile savaş çıkarsa bu durumun Çin ve Rusya da dahil olmak üzere tüm bölgeyi felakete sürükleyeceğini söyledi.
Amacından saptığı gerekçesiyle geçen yıl kaldırılan TEDES, yenilenerek İstanbul ve Konya'da gelecek hafta yeniden faaliyete geçecek.
Mısır'da Hristiyanları taşıyan otobüse ateş açıldı. Minya kentinde gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 23 kişi hayatını kaybetti.
"Siyasanın ve piyasanın peşinden koşturmadı, yalnızca hakikatin izini sürdü. Geçici olanın ayartısına kaptırmadı kendisini; o yüzden istikametini yitirmedi; zorlu, yorucu ama ülkemizin
Kuveyt'te yakalanan kaçakçıların kullandığı yöntem pes dedirtirken, polis de gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Gen. Başkanlığı’nı uhdesine tekrar aldığı sırada yaptığı konuşma da bu açıdan ufuk açıcı, öğretici ve düşündürücüyü, toplumun her kes
NATO, Suriye'de DAEŞ'e karşı mücadele eden koalisyona katılma kararı aldı.
HDP'li Abdullah Zeydan, tutuklu yargılandığı davada duruşmaya çıktı. Zeydan, 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' sözünü DAEŞ için söylediğini öne sürdü.
Pasaportuna el konularak Romanya'ya girişine izin verilmeyen FETÖ'cü Enes Kanter, New York’taki NBA Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, Rusya'yla yürütülen normalleşme görüşmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Alman otomobil devi Mercedes Benz'in tesislerinde, emisyon değerlerinde oynama iddiası üzerine açılan soruşturma kapsamında 23 savcı ve 230 polisin katıldığı operasyonla arama yapılıyor.
İngiltere Manchester Arena'da dün gece gerçekleştirilen terör saldırısını terör örgütü DAEŞ üstlendi. DAEŞ'li teröristin adının Selam Abidiyi olduğu öğrenildi
Kürdistan Bölgesi (IKBY) Tarım ve Su Kaynakları Bakanı Abdulstar Mecid, Irak Tarım Bakanlığı'nın Türkiye'den domates ithalatını yasaklayan kararının kendilerini bağlamadığını söyl