Paris polisi, Twitter'dan yaptığı açıklamada ünlü Notre Dame Katedrali'nde bir olay olduğunu belirtti ve halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı.
'Geleni içine çekiyor, öğütüyor, bırakmıyor İstanbul. Burada herkes kendi ihtiyacına göre bir kucak buluyor. Evet ülke bile değil artık İstanbul. Hicret ile geldiğin yerde dahi yine ke
FETÖ yüzünden soyadını bile değiştireceğini belirten, oğlu Enes Kanter’i de reddeden Prof. Dr. Mehmet Kanter, ‘FET֒ye destek’ suçlamasıyla gözaltına alındı
Beyaz Saray'dan, ABD Başkanı Donald Trump'ın, perşembe günü Kongrede ifade verecek eski Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey'nin oturumunu engellemeyeceği açıklandı.
Bahreyn'de, ülkenin tek bağımsız gazetesi olan Al Vasat, "kardeş Arap ülkesine hakaret ettiği" gerekçesiyle süresiz olarak kapatıldı.
İstanbul Güngören'de dün akşam saatlerinde bir araçtan inen grup aralarında husumet olduğu iddia edilen başka bir gruba Kalaşnikoflarla ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi de ya
İstanbul Polisi, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturması kapsamında, basketbolcu firari FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter'i gözaltına aldı.
Yrd. Doç. Dr. Emel Sarı Gökten, çocuklarda görülen tik ve takıntıların biyolojik kaynaklı olduğunu belirtirken stres ve kaygı durumlarının bu durumu tetiklediğini söyledi.
Şırnak şehidi Aydoğan Aydın'ın yıllar önce "Bulunduğum yeri ateş altına alın" diyerek kendini nasıl feda ettiği ortaya çıktı.
Ermenistan, Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine havan toplarıyla ateş açtı. Saldırıda can kaybı yaşanmadı
Astana görüşmeleriyle Suriye’nin batısında çatışmalar durulurken, Irak sınırı yeni ateş hattı haline geldi. Haşdi Şabi Suriye sınırına ulaştı, ABD’ye meydan okudu. Sınır bölge
FETÖ operasyonunun büyük ağırlığı muhafazakar tabana yönelik gerçekleşiyor. Bunun siyasi faturası tahmin edilenden çok daha derin olacaktır, zaten oluyor.
ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore ile savaş çıkarsa bu durumun Çin ve Rusya da dahil olmak üzere tüm bölgeyi felakete sürükleyeceğini söyledi.
Amacından saptığı gerekçesiyle geçen yıl kaldırılan TEDES, yenilenerek İstanbul ve Konya'da gelecek hafta yeniden faaliyete geçecek.
Mısır'da Hristiyanları taşıyan otobüse ateş açıldı. Minya kentinde gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 23 kişi hayatını kaybetti.