Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, MHP'den aday adayı olacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
Merkez Bankası'nın eski başkanı Durmuş Yılmaz, MHP'den milletvekili aday adayı oldu.
Merkez Bankası'nın eski başkanı Durmuş Yılmaz, MHP'den milletvekili aday adayı oldu.
CHP'den ayrılarak Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, 18 Mart gününün tatil edilmesi için kanun teklifi verdi.
TBMM Genel Kurulu'nda "Torba Kanun" teklifinin 11 maddesi kabul edilirken, bununla beraber sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerinde yüzde 50 zam yapıldı.
Çözüm Süreci'nin kritik tarihlerinden biri olacak 21 Mart'a günler kaldı. Süreçte son durum ne? Heyet ne zaman İmralıya gidecek? Öcalan'ın mesajında beklenti ne? İzleme heyeti ve hasta t
Ekrem Dumanlı’nın kardeşi, 14 sahte belge oluşturarak usulsüz taltif dağıttığı için yargılandığı davada kendini ilginç bir gerekçeyle savundu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ,Çanakkale Zaferi'nin 100. yılönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan çözüm süreci için oluşturulacak izleme heyetinin 5-6 kişiden oluşacağını açıkladı. Bazı isimlerin belirlendiğini söyleyen Akdoğan, bununla i
Komisyona gönderilen İç Güvenlik Paketi'nni 15 maddesi daha tasarıdan çıkarıldı, böylece çıkarılan madde sayısı 22 oldu
Sırbistan polisi, 1995’te Bosna’da 8 bin Müslüman erkek ve çocuğun öldürüldüğü Srebrenitsa katliamıyla ilgili 7 eski polisi gözaltına aldı.
Nurettin Yıldız'a başlatılan linç kampanyaları kapsamında yapılan suç duyurularına takipsizlik kararı verildi. 2 yıl önce yayınlanan sohbet videosunun bir kısmı kırpılarak başlatıl
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Batı Afrika ülkelerinde görülen Ebola vakıalarından 5 bininin çocuk olduğunu açıkladı.
55 yıl öncesine kadar Belçika, Hollanda, İspanya, Macaristan, Almanya, İsveç, İtalya, ABD'de, etrafı dikenli tellerle çevrili 'insan hayvanat bahçeleri'nin var olduğunu biliyor muydunuz?
Mısır'da idare mahkemesi Türkiye ile ilişkilerin kesilmesi talebiyle açılan davada yetkisizlik kararı verdi. İki ülke arasındaki ilişkiler 3 Temmuz 2013'deki darbenin ardından bozulmuştu.