Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şili'de yaptığı konuşmasında, İran ve Rusya'yı sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan iki ülkeyi, Suriye'deki iç savaşta rejimle hareket etmekle suçladı
Esed birlikleri ve Hizbullah güçleri 7 ayı aşkın süredir insanlık dışı uygulamalarla ablukada tuttuğu Madaya'daki halkın, hem aç hemde soğuktan üşüdükleri aktarıldı.
Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Instagram hesabında yayınladığı video ile kriz çıkarttı.
İsrail-Mısır ilişkileri Mısır'daki darbeden bu yana iyiye gitmeye devam ediyor. Resmi İsrail kaynaklarına göre iki ülke arasındaki ilişkiler ve güvenlik konusundaki işbirliği tarihi zir
Türkiye İran’dan aldığı doğalgazda fiyat konusunda anlaşamayınca girdiği tahkim mahkemesini kazandı.
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi, Sözcü yazarının Devlet Bahçeli hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 15 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.
Kral Selman ile buluşan Orgeneral Hulusi Akar'ın üniformasındaki ayrıntı dikkat çekti.
İki ülke tarafından imzalanan anlaşma çerçevesinde 484 Filistinli öğrenci Türkiye'de eğitim görecek
Afganistan’ın Nangarhar kentinde DAEŞ mevzilerine yönelik hava operasyonunda 29 örgüt üyesi öldürüldü.
Size günün ehemmiyetine binaen Ayasofya’nın kiliseden, camiye, camiden müzeye ve inşaallah pek yakın bir zamanda müzeden yeniden camiye dönüştürülme hikâyesini anlatmak istiyorum.
Hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar yükselmesi, Cuma günü ise hissedilir derecede azalması bekleniyor. Meteorolojiye göre hafta sonu tüm yurtta yağmur ve kar yağışı etkili olacak
Beş günlük Latin Amerika ziyareti için Şili'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan için Türkiye'den zırhlı makam aracı gönderildi. Erdoğan, gittiği ülkelerde bu aracı kullanacak.
Eski Uruguay devlet başkanı Jose Mujica, Arabic RT'ye verdiği röportajda, bazı Batılı ülke yöneticilerinin halkı dolandırarak orta sınıfı nasıl soyduklarını anlattı.
Ekim ayından bu yana süren Kudüs İntifadası'nda işgalcilere karşı direniş devam ederken, direnişçi gençler dünyaya önemli mesajlar vermeye devam ediyor. İşte Filistin'in dört bir yan�