Gazeteci Abdullah el Gadavi, Felluce harekâtını değerlendirdi. Gadavi, Şii militanların Felluce'de IŞİD’e değil Sünnilere karşı savaştığını belirtti.
Lübnan'daki Şii Merci Ali el-Emin, İslam alimlerini Suriye'de savaşmayı yasaklayan fetva yayınlamaya çağırarak, İran ve Hizbullah'ın Suriye'den çekilmesi gerektiğini söyledi.
2011 yılında Suriye’de patlak veren iç savaşın ardından Akdeniz’i ve Ege Denizi’ni geçerek Batı’ya ulaşmaya çalışan sığınmacılar, Batı’yı ve Batılı değerleri tehdit eden “ş
Ayşe Böhürler Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan yazısında Binali Yıldırım'ın Genel Başkan seçildiği AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresini değerlendirdi.
Suriyeli muhaliflerin Genelkurmay Başkanı Ahmed Berri, Rakka operasyonu ve Halep'in kuzeyinde yaşananları değerlendirdi.
Mahmud Abbas ve Sisi, İsrail-Filistin meselesini değerlendirmek üzere Kahire’de buluştu.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 milyon dolar değerindeki 739 yıllık el yazması Kur'an-ı Kerim'i 600 bin liraya satmak isteyen iki kişi Jandarma ekiplerince yakalandı.
Azerbaycan’ın büyük şairi Bahtiyar Vahapzade’nin üzerinde durulması gereken değerli bir kitabı 'Ömürden Sayfalar'kitabında şairin aile kavramı, vatan sevgisi, dilin önemi, sosyal doku,
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi... Kan dökme sözlerine açıklık getiren Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi konusunda ge
Gerek 12. Sulh Hukuk Mahkemesi gerekse Yargıtay, kanun çerçevesinde bir karar almıştır. Daha erken olabilir miydi, evet olabilirdi ancak bugün itibariyle de olsa alınan kararla konuya nihai no
“Onlar (o müminler) ki, eğer kendilerine yeryüzünde iktidar verirsek namazı ikâme ederler, zekâtı verirler, iyiliği emreder ve kötülükten alıkoyarlar. İşlerin sonu Allah’a varır.” (
AP Başkanı Schulz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın politikalarının Avrupa değerleriyle bağdaşmadığını savundu, "Türkiye Avrupa değerlerinden nefes kesen bir hızla uzaklaşıyor" dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmesine göre başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde sağanak yağış bekleniyor.
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Hakkari-Çukurca'da düşürülen Cobra tipi taarruz helikopteriyle ilgili olarak Haber10'a açıklamalarda bulundu. Yarar, eğer füze ile düşürüldüğü kesinleşir
AKP'nin getirdiği dokunulmazlıkları kaldırma teklifinin 376 oyla kabul edilmesinin ardından HDP ilk değerlendirmesini yapmak için toplandı.