Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı.
Diyarbakırda bomba yüklü araçla polise pusu kuran PKKlı Abdurrahman Ç., ihanetin kan donduran detaylarını anlattı.
Eceabat-Çanakkale seferini yapan 'Ezine' adlı arabalı feribot, Çanakkale iskelesi önlerinde 'Esperanza' adlı kuru yük gemisiyle çarpıştı.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, 'Başbakan olarak müteahhit gibi bakıp 'Surda benim evim olsun' diyemezsin' dedi... HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye son dönemde yaşan
AGİT Dönem Başkanı ve Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, "Tarafları, düşmanlıkları hemen durdurmaya ve ateşkese tam olarak uymaya davet ediyorum." dedi.
Suriyeli "onlarca" muhalif savaşçının yeni program çerçevesinde eğitildiği bildirildi
ÖSYM, 27 Mart'ta gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi sorularını erişime açtı.
Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ/PDY'nin "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas yaptığına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, o dönemde görev yapan 54 hakim ve savcı hakkı
Sezai Karakoçun 17 Ekim 1967de toplatılan İslâmın Dirilişi hakkında dönemin basın organlarında çıkan yazı ve değerlendirmeler dönemin gelişmelerini kavramak bakımından önemlidir
Son dönemde Pakistan'a karşı başlatılan nükleer baskılara karşı açıklama geldi
NATO, Soğuk Savaş döneminde niçin Türkiye'ye ihtiyaç duyduysa, bugün de aynı sebeplerden dolayı Türkiye'ye ihtiyacı var.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetini indirmek için son dönemde darbeden medet uman çevreler son ümitlerini de yitirdiler.
Kocadon hakkında, 'imar kirliliğine neden olmak, taşınmazlarda ruhsata aykırı olarak yapılan imalatlara ilişkin' açılan dava sonuçlandı.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilişinin 1. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Adalet Sarayı'ında tören düzenlendi.
Şırnak'ın İdil ilçesinde sokağa çıkma yasağının belirli saatlerde kaldırılmasının ardından 43 gün önce ilçeyi terk eden vatandaşlar, evlerine dönmeye başladı.