Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika turu kapsamında Tanzanya'ya yapacağı ziyaret ülke basınında geniş yer aldı. .
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Afrika ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, anavatanı Güney Amerika olan, halk arasında 'Şeker otu' olarak bilinen şekerden 30 kat daha tatlı doğal bir bitki olan 'Stevia' bitkisinin üretimine başlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:
Cumhurbaşkanlığı sistemi için referendumda yürütülecek kampanyalara ilişkin açıklama yapan İbrahim Kalın “Cumhurbaşkanımız süreci en fazla savunan lider olması hasebiyle vatanda
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 22-26 Ocak'ta Doğu Afrika ülkelerinden Tanzanya, Mozambik ve Madagaskar'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nasipse yarın Afrika gezisine çıkacak.
Erdoğan: “Uşaklar Başbakan’ı çay ile mi uğurlayasanuz…”
KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, makam odasında üretici temsilcileri tarafından alıkonuluyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) çalışmasına göre, 50 metreküpe, yani 40 liraya kadar borcu olan abonelerin doğalgazı kesilmeyecek. .
Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesine ilişkin anlaşma, Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'da kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhtarlar Toplantısı’nda gündeme getirdiği 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk, “Cumhurbaşkanıma telefon üzerinden ulaştım. 6 aydan bu yana mağdur
EPDK'nın hazırladığı taslağa göre, 50 metreküplük tüketimin altında kalan ödenmemiş faturalardan dolayı abonelerin gazı kesilmeyecek. Cuma günleri ve resmi tatillerin başladığı gü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilgili olarak, "El Bab'daki kuşatma harekatı yoğun bir şekilde devam ediyor ve DEAŞ tamamen artık kaçıyor." dedi.
2016 yılı YAŞ kararlarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasına sunulması sırasında çekilen fotoğrafla dikkat çeken Kurmay Albay Fehmi Atuk’un 24 Temmuz tarihinde tanık olarak ve