Başbakan Davutoğlu, Bursa'da yaşanan canlı bomba saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Baykal, terörü savunanların dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı olmadığını fakat konuşulan yöntemin 'toplu sünnet'e benzediğini söyledi.
Muş'un Varto ilçesinde polis aracı geçerken bombalı tuzağın infilak ettirilmesi sonucu biri ağır 3 polis yaralandı. Ağır yaralanan polis hastanede şehit oldu.
ABD, turistik bölgelere yönelik terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda Türkiye’deki vatandaşlarını uyardı.
İran'ın Pakistan sınırında bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 3 polis hayatını kaybetti.
Bursa Valiliği, Ulu Cami yanındaki patlamanın canlı bomba saldırısı olduğunu açıkladı.
Bursa Ulu Camii önünde patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği, yedi kişinin de yaralandığı bildirildi.
İstanbul Üniversitesinin Sol gruplarından olduğu bilinen Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF)'nun Hukuk Fakültesinde astığı İslam'a hakaret içeren afişler Müslüman öğrenciler tarafından
Tarihe 'e-muhtıra' olarak yerini alan ve dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın kaleme aldığını söylediği bildiri dokuz yıl önce bugün yayınlanmıştı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İran ile 80 milyon euroluk takas esasına göre bir sözleşme imzalandığını açıkladı. Buna göre Türkiye İran’dan petrol,
İsrail polisinin 'saldırı hazırlığındaydı' iddiasıyla gerçekleştirdiği infazlarına bir yenisi daha eklendi. Kudüs'te iki genç kadın, polis tarafından başından vurularak öldürdü.
İslam dünyası neden saldırıların ve yıkımların hedefi en az yüz yıldır? Tarihte yaşanmış meseleleri çatışmaları, günümüze taşımaktan ve sürdürmekten neden kaçınamıyoruz?
Kilis’te 4 ayda 17 kişinin ölümüne neden olan roket saldırılarının ardından zaman zaman Kilisliler ile Suriyeliler arasında gerginlik yaşanıyor. Sayıları il nüfusunu geçen Suriyeliler
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, İran ile 80 milyon avroluk takas esasına göre bir sözleşme imzalandığını açıkladı.
Yaklaşık üç aydır Suriye’deki IŞİD bölgelerinden Kilis’e atılan roketlerin belli bir hedefi yok. İşe ya da okula gitmeyenler, evlerinde roket saldırısına yakalanabiliyor. Kaçmaktan va