Dışişleri Sözcüsü Bilgiç, "15 Temmuz'da FETÖ
Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov 'Türkiye artık Karadeniz'in efendisi değil' dedi.
Aliağa Devlet Hastanesinde görevli polis memuru, hastanedeki güvenlik görevlisini kendisine FETÖ'cü dediği gerekçesiyle öldürdü.
Başbakan Binali Yıldırım, bugün kendisini Kurban Bayramı tebriği arayan Hamas Siyasi Büro Şefi Meşal ile telefonla görüştü.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu OHAL kapsamında çıkan ilk Kanun Hükmünde Kararnamesi dışındaki tüm KHK'lar için Anayasa Mahkemesi'ne gidileceğini söyledi.
Türkiye'nin Rakka operasyonu için ilk şartı "PYD ve uzantısı SDG'nin operasyon dışında bırakılması" olacak.
Edirne’de, polis ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 2 kişi yakalandı. Şahısların FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı.
Suriye'de bayramda başlayacak ateşkesle ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’ın, İsviçre’nin Cenevre kentindeki dünkü görüşmesinden Suriye’de ateşkes kararı çıktı.
Rusya, Suriye'de çatışmaların durdurulması anlaşmasının gecikmesinden ABD'yi sorumlu tuttu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ''Yapacak bir şey yok. Umarım Washington uykuya gitmeden
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Çavuşoğlu Suriye'de ateşkes için "Bu gece yarısından önce belki de iyi haberl
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Birliği yetkililerini ağırladı. Bakan Çavuşoğlu ve Çelik'in "AB yetkililerinde soğuk duş etkis
İstanbul Adalet Sarayı içinde "yasadışı gösteri"ye katıldıkları iddiasıyla 12 milletvekili hakkında fezleke düzenlendi.
Fırat Kalkanı Harekâtı ihtiyatlı ilerleyişine devam ederken, yurtdışında da dikkatli gözlerle takip ediliyor. Cerablus’un saatler içerisinde alınması ve Türkiye-Suriye sınır hattını
Bahreyn Dışişleri Bakanı, İran hac ibadetini siyasileştirmeye son vermesi ve Arap ülkelerinin iç işlerine karışmaması konusunda uyardı.