İki gün sürecek olan NATO dışişleri bakanları toplantısı Antalya'da başladı. Afganistan ve Ukrayna ile ilgili iki oturum yapılacak olan toplantıda IŞİD ile mücadele ve yabancı savaş�
Kendisiyle birlikte 3 savcı ve 1 hakimin meslekten ihraç edilmesine tepki gösteren Zekeriya Öz 'Yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya' dedi.
16 ilde başlatılan yasa dışı dinleme operasyonunda 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 25 şüpheli gözaltına alındı, 9 kişi aranıyor.
Genelkurmay Başkanlığı, "Yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 154 şahıs, Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan 122 şahıs yakalandı" açıklamasında bulundu.
Edirne’nin İpsala Sınır Kapısı'nda "yurt dışına sahte ürün götürenlere rüşvet karşılığı çıkış sağladığı" iddiasıyla gözaltına alınan 5 gümrük muhafaza memuru tutuklan
Küba Devlet Başkanı Raul Castro, ülkesi ve ABD arasında yeniden diyalog kurulması konusunda aracı olan Papa Francesco'yu Vatikan'da ziyaret etti. Mensubu olduğu Komünist Partisi'nde inançlı
Muhalefetin seçim döneminde tarafsız davranmamakla suçladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Almanya'daki Türklere seslendi. Erdoğan yurtdışında yaşayan vatandaşları 7 Haziran'da oy kul
İnsan Hakları İzleme Örgütü, Suudi Arabistan yönetiminin 2013 yılından bu yana belgesiz çalışan yüz binlerce yabancı işçiyi yakalayıp sınır dışı ettiğini ve bu sırada işçiler
Ambargo altındaki Gazze'de Filistinli çiftçiler, İsrail askerlerinin ateş açma ihtimali dolayısıyla sınır hattında bulunan tarlalarında ekinlerini endişe içinde topluyor.
Genel seçimlerde parlamentodaki 650 koltuktan 330’una sahip olarak tek başına iktidara gelen Muhafazakâr Parti’nin lideri Başbakan David Cameron, bir önceki hükümette görev yapan Maliye, D�
Yurtdışında yaşayan 2 milyon 800 binin üzerinde Türk seçmen, milletvekili genel seçimi için 8 Mayıs'ta oy kullanmaya başladı. Almanya'da ilk gün yaklaşık 4 bin 800 kişi oy kullandı.
İran’ın kuzeybatısında Kürt nüfusun yaşadığı Mahabad kentinde, bir kadının güvenlik görevlilerinin tecavüzden kurtulmak için kendisini otelin dördüncü katından atıp yaşamını y
Hindistan parlamentosu, Hindistan ile Bangladeş arasındaki sınırın yeniden çizilmesini sağlayacak anayasa değişikliğine onay verdi.
Yurtdışında yaşayan 2 milyon 800 binin üzerinde Türk seçmen, milletvekili genel seçimi için 8 Mayıs'ta oy kullanmaya başladı. İlk oy ise Avustralya'da kullanıldı.
Çarşı Grubu, Abbasağa Parkı konusunda sessiz kalması nedeniyle kendisine gelen sert eleştiriler sonrasında yazılı bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı.