Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İngiltere ile AB arasında imzalanan Brexit anlaşması ile ilgili açıklama yaptı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'in Temsilciler Meclisi Denetim Komitesindeki ifadesini ertelemesinin ardından, bu kez de İstihbarat Komitesindeki konuşmasını ertelendi
AK Parti Sözcüsü Çelik, 'Macron’un, 1915 yılında Osmanlı Devleti'nde yaşanan olaylar hakkındaki asılsız iddiaları esas alan kararını kınıyoruz.' ifadelerini kullandı.
2018 Eylül ayında çalınan, İsveç Kralı 4. Karl ve eşi Kristian'a ait taç ve mücevherlerden oluşan hazine çöp kovasında bulundu.
CHP'den ihraç edilen ve Bağımsız Ardahan Milletvekili olarak Meclis'te kalan Öztürk Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında CHP ile HDP arasında ittifak olduğunu söyledi.
Afganistan’da 17 yıldır işgalini sürdüren ABD birlikleri bazı bölgelerden geri çekilmeye başladı. Taliban İslam Emirliği Hareketi’nin son aylarda büyük ilerleyişi sonrası ABD kuvve
Malatya'da CHP Pütürge İlçe Başkanı Hasan Girgiç, partisinden istifa edip AK Parti’ye katıldı.
Bilim insanlarının Nature Communications bilimsel dergisine yaptıkları açıklamaya göre, küresel ısınma okyanusların renginin değişmesine neden oluyor.
CHP'den ayrılıp DSP'den aday olan Mustafa Sarıgül ile ilgili en çarpıcı yorum Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık, Sarıgül'ün seçileceğini ve CHP'ye geri dönece�
CHP İzmir adayı Soyer, babası hakkında kendisine sorulan sorulara, 'Ben bunlardan usandım ama birileri sürekli gündeme getirmekten usanmadı.' dedi.
Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Papa Francis'in Birleşik Arap Emirlikleri'ne düzenlediği ziyareti değerlendirdi. Görmez, "Stadyumda ayin yaparak dünya barışına katkı sunulmaz
Rusya, askerleri sivillerden ayırabilen "akıllı" mayınları test etmeye başlayacak
Japonya'nın Türkiye'den işçi alımına soğuk bakmasının ardında vize ihlalinde bulunanların Türkiye'ye iade edilmesindeki zorluklar olduğu tahmin ediliyor.
Medical Park Hastaneler Grubuna bağlı bir hastanenin acil servisine giden bir hasta, hastane yetkililerinin muayene ücreti talebini reddedince hastaneden geri gönderildi.