Çözüm Süreci'nin sonuna doğru gelindiğini belirten açıklama hükümet ile HDP tarafından birlikte yapılacak. Ancak yapılacak açıklamada "örgütün silah bıraktığına" yönelik bir det
Avro Bölgesi maliye bakanları Yunanistan'ın reform listesini onayladı
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki geldi.
Fethullah Gülen’in 1998'den beri, Emre Uslu’nun da uzun süredir yurt dışında bulunduğunu belirten hakim, şüphelilere ulaşılamaması ve savunmalarının alınmasının mümkün olmaması ne
Boğaziçi Üniversitesi'nde yürütülen bilimsel araştırmalar sonucu geliştirilen ve TÜBİTAK tarafından da desteklenen klavye geliştirme projesinde patent alma aşamasına gelindi
Guardian gazetesinin yayınladığı gizli belgelere göre, ABD'nin Hamas ile irtibat kurmak istediği, Obama'nın Abbas'ı BM'de girişimde bulunmaması için tehdit ettiği ortaya çıktı.
Yunanistan'da Çipras'ın seçim vaatlerine uymayarak Avrupa ile anlaşma yoluna gitmesi, partisi Syriza içinde tepkiye neden oldu.
AK Parti'den geçtiğimiz yıl istifa eden Dengir Mir Mehmet Fırat Haziran 2015 seçimlerine HDP'den milletvekili adayı olarak girmeye hazırlanıyor.
ABD’ye giden Katar Emiri Tamim Bin Hamad El Tani ABD Başkanı Obama'ya mesajında, "Ortadoğu'da terörün sebebi İslam değil, Suriye, Libya, Yemen, Irak ve Gazze'deki ümitsizliktir" dedi.
Salih Tuna, CHP'nin gündemden düşmeyen 'paralel yapı' ile ilgili iddiaları masaya yatırdı...
Süleyman Şah türbesinin nakledildiği Suriye Eşmesi'ndeki arazinin sahibi olduğunu iddia eden Bozan Osman konuştu.
Enver Müslim, "Kobani geçişi konusunda kanton meclisinden karar çıkarılması gerektiğini" iletti, ancak Davutoğlu'nun 'basın geçin' diyerek reddettiği ortaya çıktı.
Bursa'da AK Parti İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sayıları bini bulan Türkiye'deki gençlerin kandırılarak IŞİD'e katıldığın�
İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın vefat eden annesi için düzenlediği taziye merasimi seçim mitinglerini aratmadı.
TBMM'de kendilerinin verdiği önergenin okunmadığını iddia eden HDP'li Adil Zozani, katip üyenin mikrofonunu kırdı.