Eski DEP Başkanı Yaşar Kaya, Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili HDP ve PKK'yı eleştirdi...
Üniversitedeki görevi nedeniyle Anadolu'yu karış karış gezen Prof. Dr. Abdullah Çoban, Kırşehir'in bir köyünde Şahman'ı ve Sivas'ın bir dağ köyünde de Zeron'u buldu.
Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki Kuran kursunda çıkan yangında 6 çocuk yanarak can verdi.
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM İklim Değişikliği Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile bir araya geldi.
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi. Rus helikopterlerinin bugün, Halep'e bağlı Afrin kasa
İsrail Başbakanı Netanyahu, Avrupa Birliği'nin "Filistin-İsrail barış sürecindeki rolünü askıya alma" talimatı verdi.
Alman Bild am Sonntag gazetesi, terör örgütü PKKnın Kandildeki elebaşılarından Cemil Bayık ile yaptığı bir röportajı yayımladı.
Filistinli çocuklar, İsrail'in akrabalarına yönelik gözaltılarını protesto etmek için Gazze'deki Birleşmiş Milletler binası önünde gösteri düzenledi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki saldırıda şehit olan polis memurları için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.
Berlin'deki Zeytuna Camiinde polis tarafından yapılan köpekli aramaya, Almanya Müslümanlar Konseyi ZMD tarafından tepki gösterildi.
ABDnin Colorado Eyaletindeki bir aile planlaması merkezine saldıran bir kişi, biri polis 3 kişiyi öldürdü. Saldırgan 5 saat süren çatışma ve bekleyişin ardından yakalandı.
Diyarbakır Barosu'nun bugün Sur ilçesindeki basın toplantısında hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması açıklaması yapması bekleniyordu
Suriye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalar, güneydeki Gımam, Zuveyk, Derhanne ile Cebel Ekrad bölgesi ve çevresinde yoğunlaştı.
Rusya, son günlerdeki hava saldırılarıyla Türkiyenin bütün kırmızı çizgilerine meydan okuyor. Bayır Bucaktan Cisr-el Şuura, Halepten İdlib ve Azeze kadar nerede muhalif varsa o