Rusya'nın, Halep kent merkezinde muhaliflerin denetimindeki bölgenin boşaltılması için verdiği süreyi uzatmasına rağmen, Halepliler yerlerini terk etmiyor.
İstanbul'un 351 yıldır siluetine ve görselliğine katkıda bulunan Eminönü'ndeki Yeni Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore ettirilmeye başlandı.
Irak'ın Musul kentindeki DEAŞ operasyonu sürerken, kanlı terör örgütü Kerkük'te saldırıya geçti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk Hava Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde düzenledikleri operasyonlar nedeniyle endişeli olduklarını belirtti.
TSK, Fırat Kalkanı Harekatının 59'uncu gününde, 40 DEAŞ terör örgütü hedefine ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı.
İnsanlar ömürleri süresince mutlu ve sıkıntılı günler geçirirler. Bunlar hep birer imtihandır. Sıkıntılı günlerdeki imtihan ile rahatlık dönemindeki imtihanı karşılaştırırsak,
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, "Suriye hükümeti Halep üzerindeki tüm savaş uçaklarını yere indirmeyi kabul etmeli.'' dedi.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye ile DEAŞ karşıtı mücadeledeki ortak çabaların çok güçlü olduğunu söyledi.
Ekonomik krizin pençesindeki Venezuella'da yeterince soğutulamayan morglardaki cesetlerin patladığı ortaya çıktı.
Türk jetleri Halep'in kuzeyindeki PYD, YPG hedeflerini tam isabetle imha etti.
Irak ve Suriye'deki 'başkentleri' Musul ve Rakka'ya yönelik operasyon için Obama yönetiminin iktidarı devretmesinin hemen öncesinde düğmeye basıldı. Çünkü IŞİD ile mücadele konusunda b
Kabil'in Rişkhur bölgesindeki askeri kamptan çıkan kişilere askeri üniformalı bir kişinin ateş açması sonucu iki ABD'li danışman öldü
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı peşmerge güçleri, DEAŞ'ın elindeki Başika kasabasını geri almak için üç koldan harekete geçti.
Türk savaş uçakları Halep'in kuzeyindeki PYD mevzilerini vurdu. 160-200 PYD'li terörist etkisiz hale getirildi.
Dünyanın en büyük petrol üreticisi ülkelerinden Suudi Arabistan, 17.5 milyar dolar ile piyasalarda gerçekleşen tarihin en büyük borçlanmasını yaptı.