Can Dündar'ı İsviçre'de protesto eden gazeteci Mehmet Çek'in İsviçre'deki evine FETÖ'cü ve PKK'lı teröristler tarafından saldırı yapıldı.
PKK'yı terör örgütü listesine alan Avrupa Birliği, açıklamalarıyla örgüte çanak tutuyor. Türkiye'deki terör saldırılarına ilişkin "yalandan" taziye mesajları yayınlayan Avrupalı l
Eksen kaymasından bahsedecek isek de söz konusu olan acı bir tebessümle uzaktan izlediğimiz AB cephesindeki adalet-eşitlik ekseninin kaymasıdır.
Nijerya'da inşaat halindeki kilisenin çatısının çökmesi sonucu 60 kişi hayatını kaybetti
Olay, Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre AVM terasında, uzunca bir süre telefonla konuşan
Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan bir işçinin daha cesedine ulaşıldı.
Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi, 2 sığınak, 3 barınak ve bir lojistik tesis imha edildi.
Birkaç gün önce Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nce Antalya’da organize edilen eğitim yöneticileri eğitim yönetimi seminer programında “15 Temmuz Demokrasi Zaf
Birleşmiş Milletler'in insan haklarından sorumlu sözcüsü Rupert Corville, düzenlediği basın toplantısında Esed rejiminin kuşatma altına aldığı Halep'teki muhalif bölgelerde yaşanan i
Türkiye genelinde 81 ilde 5 bin 863 ekip, 40 bin 507 personel, 7 helikopter, 10 deniz aracı, 138 dedektör köpeğin katıldığı "Huzur" operasyonu yapıldı.
Suriye ordusu, Şam ve İdlib’deki bazı bölgelerde ateşkes ilan etti. Ne kadar süreceği açıklanmayan ateşkesle ilgili muhaliflerden herhangi bir açıklama gelmedi.
Nijerya'nın kuzeyindeki bir markette düzenlenen bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü, 67 kişi yaralandı.
Viranşehir'de etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröristin hücre evi olarak kullandığı gecekondudan cephanelik çıktı.
ABD PYD'ye hava savunma sisteminde etkili Stinger füzesi (Manpads) göndermeye hazırlanıyor. ABD'deki düzenlemeyle ilgili Rusya'dan ABD'ye uyarı geldi. 'Sadece bölge için değil, tüm dünya i�
Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, AB'nin Türkiye'deki sığınmacılar için ayırdığı kaynağı sürüncemeli ödemesini eleştirdi.