İstanbul, İzmir ve Ordu'da balıkçılar, yeni balık avı sezonunun başlamasıyla "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı.
AB Bakanı Ali Haydar Konca, sözde Ermeni soykırımı hakkında "Bir katliam yapıldığı çok açık ve nettir. Bunu herkes kabul ediyor" dedi.
Dünyanın günlerdir konuştuğu, İsrail askerlerinin Filistinli çocuklara yaptığı muameleyi anlatan görüntülere İsrailli Bakanın yorumu pes dedirtti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terörle mücadele kapsamında çıkartılan yasaya sert tepki gösterdi.
Japonya'da 150 binden fazla kişi, ordunun deniz aşırı yerlerde savaşmasına izin veren güvenlik yasasını protesto etti.
Başbakan Davutoğlu 'Kimse Türkiye'nin her bir santimetrekaresinde kamu düzeni hakim olana kadar bu huzur operasyonundan vazgeçmemizi beklemesin' dedi.
Saadet Partisi AK Parti ile seçim ittifakına kapıları kapatmıyor. Al Jazeera'ye konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ev yanarken itfaiye görevlisinin düşüncesi sorulmaz"
CHP'li Hüseyin Aygün, Suriye'de çekilen bir fotoğrafı Yüksekova'da yaşanmış bir olay olarak paylaştı.
Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etmesinin ardından MHP'nin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Tuğrul Türkeş, "İstifa etmedim, onlar da beni atamaz" dedi.
Emperyalistlerin ülkelerinde çıkardığı iç savaş yüzünden yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda bırakılan binlerce sığınmacı, Batılı ülkelerin vicdansızlığıyla karşılaşıy
Emekli diplomat ve yazar Akın Özçer, 'PKK ve HDP politikaları, Wikileaks'in sızdırdığı belgelerde yer alan 'İran ve Suriye'nin PKK ile ittifak yaptığı'na ilişkin değerlendirmeleri doğr
Irak'ta Şii din adamı Sadr'ın, destekçilerine Bağdat'taki 'yolsuzlukla mücadele için düzenlenecek gösterilere katılın' çağrısı ülke içinde tartışmalara yol açtı.
Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.
Duran Kalkan, Demirtaş'ın çağrısı için 'HDP siyasette başarılı olamadı. Kendileri neyi başardılar da çağrı yapıyorlar' dedi.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na PKK saldırı düzenledi. Kars Valisi, "Güvenlik önlemi alınmış durumda. Vanalar kapatıldı, şu an s�