Burhan Kuzu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından attığı HS tweetinin küfür olduğunun düşünülmesi üzerine tepki çekti.
Bakan Fakıbaba, Tarım destek ödemeleri hakkında, "Bundan sonra desteklemelerimiz ürün ekilmeden önce bildirilecek ve yılda iki kez ödenecek. Sizi tefecilere muhtaç etmemek adına bir sonbaha
'Dikkat eksikliği hiperaktivite var hepimizde” başlıklı yazımda, her gün birçok önemli olayın olduğu bu topraklarda yaşamanın Batı'daki olağan yaşamdan farklarına işaret etmiştim. '
İstanbul’da 13 yaşındaki Hakan, bilgisayarın başında ölü bulundu. Ekranda şiddet içerikli Metin2 oyunu açıktı ve Hakan’ın boğazında 2 kez dolanmış bir sargı bezi vardı. Savcı ö
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Michael Ratney, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib eyaletinde yaşanan çatışmalardan Nusra Cephesi'nin ana gövdesini oluşturduğu çatı örgütü Heyet Tahrir e
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Körfez bölgesindeki krizin patlak verdiği haziran öncesine göre ülkesinin daha güçlü olduğunu belirtti.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
ABD'nin Minneapolis kentinde bir okulda meydana gelen patlamanın ardından okulun bir bölümünün çöktüğü, 5 kişinin yaralandığı, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
Almanya’nın Türkiye politikasını değerlendiren Prof. Dr. Faruk Şen, "Almanya, Türk hükümetine kızıp Türk halkını, Türk sanayicileri ve turizmcileri cezalandırıyor' dedi.
Kosova'nın Priştine kentinde Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore edilen camiye islamofobik saldırı gerçekleşti.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından tarihi bir öneme sahip olan YAŞ kararları açıklandı. İşte terfi eden silahlı kuvvetler mensuplarının listesi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in emekliye ayrılmasının ardından kızı Müberra Görmez Emin'in Twitter'dan yayınladığı 'şahidiz' notu duygulandırdı.
Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.
Avrasya Vakfı Başkanı Fatma Aktaş, Azerbaycan-Ermenistan savaşı sırasında Ermeniler tarafından esir alınan 2700 Karabağlı Azeri Türkü kadının kurtarılması için harekete geçildi.
Geçtiğimiz günlerde Atatürk heykeline elindeki tahra ile saldıran ve gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanan Mehmet Malbora, ifadesinde, uyuşturucu kullananları ikna etmek