ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), daha verimli çalışabilmek için Rusça konuşan eleman aradıklarını resmi twitter hesabından duyurdu.
Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde insansız hava araçları (İHA) ile tespit edilen 5 teröristin ölü, 1 teröristin ise sağ olarak ele geçirildiği operasyonun ardından devam eden arama tara
Trump, ABD yönetiminin Porto Riko'daki kurtarma çabalarını eleştiren San Juan kenti Belediye Başkanı Carmen Yulin Cruz'a Twitter'dan cevap verdi.
Beyoğlu Hasköy'de bir kafe henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken büyük panik yaşandı.
Van Valiliği tarafından her türlü yürüyüş, basın açıklamaları, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler 30 gün süreyle yasaklandı.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irak'taki gayrimeşru referandum hakkında, Türkiye bakımından hiçbir hukuki geçerliliğinin olmadığını belirtti.
İngiltere Savunma Bakanı Fallon, IKBY Başkanı Barzani'ye gönderdiği mektupta Bağdat ile yapıcı diyaloğa geçmesini talep etti.
Başbakan Binali Yıldırım, savunma sanayinde çok ciddi gelişmeler sağlandığını ifade ederek, Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak ve savunma sanayinde yetkinliğimizi arttırmak için ilave k
Veysel Eroğlu, yurt geneli için yağış uyarısında bulundu. Eroğlu, 'Vatandaşlarımız pazar ve pazartesi gününe dikkat etsin' dedi.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada 1 çocuk hayatını kaybetti, 1 çocuk ise yaralandı.
Ömer Çelik, IKBY referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kerkük konusundaki hassasiyetimizi koruyacağız, Türkmenler konusundaki hassasiye
Rusya Savunma Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suriye’de oluşturulan son dördüncü İdlib çatışmasızlık ve güvenlik bölgesine TSK'ya bağlı denetim güçleri yerleşmey
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'ta bağımsız bir devlet kurulmuyor. Tam tersine birileri tarafından keyifle deşilecek, sürekli kanayan bir yara açılıyor." dedi.
Emrah Serbes'in hava yastığındaki kanından kaza günü alkol ya da başka bir madde kullanıp kullanmadığı araştırılıyor.
Barzanilerin Yahudi olması şöyle dursun, bunu iddia edenlerin pek çoğundan daha eski ve köklü sağlam İslam bağları olan, bölgedeki en etkili Nakşi-Halidi dergahlarından birinin başında