ABD, İngiltere ve Fransa'dan üst düzey yetkililer, Suriye insan hakları savunucularıyla görüşerek, Esed rejimi tarafından yapılan çok sayıda tutuklama hakkında bilgi edindi, korkunç bila
Arjantin, Uluslararası Para Fonu’ndan (IMF) tarihindeki en büyük krediyi aldı.
WhatsApp'ın kurucu ortaklarından Acton, 'Bir seçim yaptım. Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum' dedi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye’deki Il-20 vakasının İsrail’in yüzünden meydana geldiğini belirtti.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas "Uluslararası hukuka aykırı bu yasa, (Yahudi Ulus Devlet Yasası) tüm kırmızı çizgileri aşmıştır ve ırkçı bir devlet kurulmasına neden olacaktır
UEFA, EURO 2024'e ev sahipliği yapacak ülkeyi açıkladı. EURO 2024 Almanya'da yapılacak. Gazeteci Can Dündar'ın ''Demokrasisi olmayana top bile vermezler.'' şeklinde attığı tweet tepki topl
İran'ın Şiraz kentinde, 1980-88 İran-Irak savaşının başlangıcının yıldönümü dolayısıyla bir meydanda bulunan bilboardlara asılan asker fotoğraflarının İsrail askerlerine ait oldu
Büyükçekmece’de metal hurda işlemlerinin yapıldığı bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamada 2 işçi yaralandı.
Ekonomi dünyasının ve sermaye piyasalarının en önemli kurumlarından Borsa İstanbul Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos'taki ertelemenin ardından bugün toplandı.
ABD Merkez Bankası'nın beklenen faiz artışının ardından Dolar/TL 6 liranın altına kadar gerilerken, BIST 100 endeksi 100 binin üzerine çıktığı gözlemlendi.
Avrupa Birliği, Facebook, Twitter ve Google gibi sanal platformların yalan haberlere karşı ortak kurallar belirlediklerini açıkladı.
Milli Gazete köşe yazarı Ali Haydar Haksal, "Kapitalizmin Vicdanı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.
kinci Dünya Savaşı tarihin en yıkıcı savaş olmuş 50 milyon insanın ölmesine onlarca şehrin ise adeta bir enkaz yanına dönüşmesine neden olmuştur. Savaşın bittiği 1945 yılından iti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Rusya ve Türkiye'nin İdlib mutabakatı ile ilgili 'harika' yorumunda bulundu. Suudi bakan anlaşmanın 'olumlu bir gelişme' olduğunu kaydetti.