Başbakan Davutoğlu'nun, "Proje diye getirdiği 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey" sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi: Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş?
Suudi Arabistan’ın Katif şehrindeki saldırının hemen arkasından Yemen’in başkenti Sana’da Husi ağırlıklı Sayyah Camii’nde de bir bombalı saldırı gerçekleştirildi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Adana ve Mersin'deki bombalı saldırı şüphelisinin IŞİD ile bağlantılı olduğunu savundu. Başbakan bu kişinin daha önce DHKP-C soruşturmasında tutuklandığ�
Suriye güçleri ile 1 haftadır çatışan IŞİD, önceki gün Palmira’ya girdi. Arkeoloji dünyasını ayağa kaldıran gelişme ise dün yaşandı.
Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro Hattı inşaatında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti
Almanya, 2. Dünya Savaşında esir düşen Sovyet askerlerine, kişi başına 2 bin 500 Avro olmak üzere 10 milyon Avro savaş tazminatı ödeyecek.
Bursa'da otomotiv işçilerinin eylemlerinin başladığı OYAK Renault fabrikasında anlaşma sağlanamadı. Coşkunöz Metal'in ardından, Ford Otosan otomotiv fabrikası işçileri de dün işbaş�
MHP'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin tarihini 2 kez yanlış söyledi.
151 yıl önce Rusya'nın vatanlarından sürgün ettiği Çerkesleri anmak isteyen binlerce kişi, İstiklal Caddesi'ndeki Rus Konsolosluğu'na yürüdü. Kalabalık Rusya'nın Çerkeslerden özür d
İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile rezidansında bir araya geldi.
İran, Yemen'e askeri gemiler eşliğinde 'insani yardım' taşıyan gemisinin denetlenmesi için Cibuti'deki BM merkezine gideceğini açıkladı.
CHP'nin bugün açıkladığı 'Merkez Türkiye Projesi' ile ilgili hükümet kanadından ilk yorum Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi.
Memur-Sen Çalışma Bakanlığı'ndan kamu çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda bir dizi talepte bulundu. Bakanlık, talepleri değerlendirmeye aldı
Rusya, dubalarla taşınan ve aynı anda birkaç şehri haritadan silebilecek güce sahip dev nükleer füzeleriyle gövde gösterisi yaptı
Bursalı otomotiv işçilerinin başlattığı eylemde bir hafta geride kaldı. Türk Metal Sendikası'ndan toplu şekilde istifa etmeye başlayan fabrika çalışanları, kendi haklarını yeni bir o