Gazeteci-yazar Resul Tosun ile Düşünce Mektebi olarak özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Son günlerde çok konuşulan konulardan belediye başkanları istifalarını, Türkiye-Irak yakınlaşm
Barzani yönetiminde ağır bedeller ödeyen Kerkük’te şimdi umut ve endişeli bir hava hakim: Etnik zulümden çok çektik, mezhepçi yaklaşımı da reddediyoruz.
Irak Başbakanı İbadi, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile telefonda görüştü.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Esed ailesinin saltanatının sona erdiğini ve asıl önemli olan konunun bunun nasıl olacağı" olduğunu söyledi.
Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, Türkiye ile ilişkilerinin "aşırı derecede iyi" olduğunu belirtti.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Beşar Esad'ın herhangi bir rolünün olmadığı bütünleşmiş bir Suriye istediklerini söyledi.
ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptığı paylaşımda IKBY'nin kararını memnuniyetle karşıkladıklarını duyurdu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Güney Kıbrıs sahillerine yakın bölgelerde askeri tatbikat yapmaya hazırlanması, Kıbrıs Rum kesiminde endişeye neden oldu.
Irak'ın Kerkük kentinde Irak ordusu ve İran yanlısı Haşd-i Şabi'nin kontrolünü sağlamasının ardından Kuzey Irak Kürt yönetiminin Avrupa’ya tepkisi büyüyor.
İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kendisini hemşire olarak tanıtan ancak sağlık personeli olmadığı tespit edilen kadın gözaltına alındı.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulamada, Almanya'dan gelen bazı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle arandı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi ile görüştü. Tillerson'ın havalimanında orta düzey bir Pakistan Dışişleri Bakanlığı yetkilisi tarafından
Sahih, hasen, zayıf, hatta mevzu. Bunlar hadis çeşitleridir ve her bir hadis çeşidiyle nasıl amel edileceğinin, her bir hadis çeşidinden ne tür bilgiler derleneceğinin sınırları çok net
Erbil’in bağımsızlık adımıyla başlayan gerilimin Kerkük’te sahaya yansıdığı dönemde Henri Levy’den ilginç bir iddia geldi. Fransız felsefeci, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un B
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Irak'a giderek Başbakan İbadi ile görüştü. Görüşmede İbadi'nin Tillerson'a Haşdi Şabi konusunda olumsuz yanıt vermesi dikkat çekti.