Rus savaş uçaklarının Halep'e düzenlediği hava saldırıları sonucu 25 kişi öldü, 60 kişi yaralandı
Yunanistanda gazeteciler, sosyal sigortalar için düzenlenen kanun tasarısına karşı dün 24 saatlik greve girdi.
Başbakan Davutoğlu İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Suriye'ye yardım toplantısında konuştu. Davutoğlu toplantıdaki konuşmasında, 'Sınırımızda 10 bin kişi bekliyor. Halep b
Muhalif kaynaklar, Suriye'nin Türkiye sınırındaki Türkmendağı bölgesinde, Rus ve rejim generallerinin bir araya geldiği toplantıya düzenledikleri baskında 8'i general rütbesinde 15 askeri
Türk Amerikan Kültür Toplumu ve ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi'nin ortak düzenlediği toplantıda, İslamofobi masaya yatırıldı.
Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğü binasına teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan Amedspor'un kulüp binasına bu akşam polis memurları tarafından baskın dü
Yahudi yerleşimcilerin, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği, İsrail polisinin ise Filistinlilerin mescide girmesini engellediği öğrenildi.
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.
Aydın’ın Söke İlçesi'nde otogarda ’canlı bomba’ düzeneği, silah ve bombalarla eyleme giden 2 terörist gözaltına alındı.
ABD başkanlık yarışı için Iowa'da düzenlenen ön seçimlerde, Teksas Senatörü Cruz, Cumhuriyetçi adaylar arasındaki ilk seçimi yüzde 28 oyla kazandı.
İngiltere'de doğurganlıkla ilgili yasal düzenlemeleri yapan kurum, bir grup araştırmacıya insan embriyosunun genlerini değiştirme izni verdi.
Bosna'da değişikşehirlerde düzenlenen yürüyüşlerde, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yargı çalışanlarına, başörtüsünü de içine alacak şekilde "dini sembolleri" yasaklaması
Kars’ın Kağızman ilçesinde Güneydoğu’daki operasyonları protesto etmek için izinsiz eylem düzenleyen gruba polis müdahale etti.
Nijerya’da Boko Haram terör örgütünün Maiduguri kentine düzenlediği saldırıda 8’i çocuk en az 65 kişinin öldüğü belirtildi.