İspanya'da Katalonya Parlamentosu'nda yapılan oylamada "bağımsızlık ilanı"na "evet" çıkmasının ardından euro/dolar paritesi, 1.17 sınırından, 1.1587 düzeyine kadar geriledi.
Geçtiğimiz yıl Türkiye'deki müze ve ören yerlerinin ziyaretçi sayılarında büyük oranda düşüş yaşandı. Bir yıl içindeki düşüş %40'tan daha fazla oldu.
Gazeteci-yazar Resul Tosun ile Düşünce Mektebi olarak özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Son günlerde çok konuşulan konulardan belediye başkanları istifalarını, Türkiye-Irak yakınlaşm
Myanmar ordusunun, Arakan eyaletinin bazı bölgelerinden başkent Sitwe'ye çekileceği duyuruldu.
Irak ordusunun operasyonları ve yaptırımlarla tam anlamıyla köşeye sıkışan IKBY lideri Mesut Barzani'nin istifa edeceği iddia ediliyor.
8 kişinin bulunduğu bir Rus helikopterinin Norveç açıklarında denize düştüğü belirtildi.
Polis Akademisi öğretim üyelerince hazırlanan rapor, Türkiye'deki Suriyeli göçmenlerle ilgili olumsuz kanaatlerin altında önyargı olduğunu ortaya koydu. Rapora göre, ankete katılanların
Türk siyasetinde düşeni yemenin kanun olduğu bir yasa sisteminde politikacılar halk karşısında her zaman ihtiyatlı olmalı ve onları çantada keklik olarak görmemesinde fayda vardır.
Irak ordusunun Suriye sınırındaki Rabia Sınır Kapısı'nda kontrolü sağlığı bildirildi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, suç oranının en düşük olduğu belediyelerin CHP belediyeleri olduğu iddiası asılsız çıktı.
Irak'ın Kerkük kentinde Irak ordusu ve İran yanlısı Haşd-i Şabi'nin kontrolünü sağlamasının ardından Kuzey Irak Kürt yönetiminin Avrupaya tepkisi büyüyor.
Okul sütü ihalesinde, birim fiyat olarak en düşük teklifi, 1.kısım için 0,6999 lira ile Yörükoğlu Süt, 2. kısım için 0,6969 lira ile Pınar-Dimes ortaklığı, 3. kısım için 0,69 lir
CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'in, TBMM Başkanlığına sunduğu, "milletvekilliği görevinden istifa" talebi, TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi. Böylece Pavey'in milletvekilli�
IKBY Başkanı Mesut Barzaninin Başdanışmanı Hemin Havrami, Irak ordusunun muhtemel saldırısından korunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Irak güçleri ile Peşmerge arasında Musul