İspanya'da Ebola virüsü bulaşan hemşire Teresa Romero, 30 gün süren tedaviden sonra sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Silopi'de, terör örgütü PKK'dan kaçan 6'sı 18 yaşından küçük 8 kişi güvenlik güçlerine teslim oldu.
Diyarbakır İnanç Özgürlüğü Platformu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş`ın aynı uçakta yolculuk ettiği bir vatandaşı tehdit etmesinin siyasi bir parti başkanına yakışmadı
KCK Eşbaşkanı Cemil Bayık, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin uçurumun kıyısında olduğunu öne süren Cemil Bayık, "Erdoğan'ın Mursi gibi devrilir" dedi.
Hindistan'ın doğusunda sıcak hava balonuyla geziye çıkan iki turist kadının yolculuğu, kazayla hapishanede bitti.
17 Aralık darbe girişiminden önce AK Parti'den istifa eden İdris Bal, "iki yıldır üzerine çalışıyorum" dediği Demokratik Gelişim Partisi'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı
Suıriye’nin başkenti Şam’da havan topunun bir okula düşmesi sonucunda 11 çocuk hayatını kaybetti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
Ermenek'te kömür ocağında mahsur kalan oğlu için "Yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" diyerek olayın simgesi haline gelen Ayşe nine, evinin penceresinden hiç ayrılmıyor.
Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
ABD'deki ara seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Kongre'nin iki kanadında da çoğunluğu elde etti.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dileyip dilemediğiyle ilgili, “Ofisinden yapılan açıklama buna işaret ediyordu" dedi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, 2 kişi gözaltına alındı.
Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Rusya'nın ekonomik olarak domine ettiği bir yapılanmanın Orta Asya ülkelerini zora sokabileceğinin farkında. Türkiye'nin Avrasya Gümrük Birliği'ne gir
Esdod kentinde bir araca yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
El Kaide tarafından yapılan açıklamada ABD öncülüğündeki Koalisyon Güçlerine karşı birlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı.