Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı büyük miktarda uyuşturucu hap alma suçuyla yakalanan Ali Ahmet Ağırdaş'ın bugün idam edildiğini açıkladı.
Irak'ta Davutoğlu ile görüşen Kürt Yönetimi Hükümet Sözcüsü Safin Dizayi, Türkiye'nin peşmergeye eğitim vereceğini açıkladı
TSK'nın, AB'nin Orta Afrika Cumhuriyeti ve Mali'de İcra Ettiği Harekat ve Misyonlar Kapsamında Yurtdışına Gönderilmesi Tezkeresi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Musul çevresinde IŞİD'e karış savaşan peşmergelerden birinin bir bubi tuzağını patlattığı an saniye saniye böyle görüntülendi.
İstanbul Esenler'de yaklaşık 500 polisin katılımıyla asayiş ve narkotik suçlarına yönelik operasyonda bazı kişiler gözaltına alınırken, uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Kadın emni
Devlet önümüzdeki iki yıl içinde yapacağı sağlık harcamalarının millî gelir içindeki payını azaltmayı hedefliyor. Bu, vatandaşın sağlık harcamalarının artacağı anlamına gelece
Özellikle Abdulfettah Es-Sisi’nin darbe ile başa geçmesinin ardından ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak için yoğun bir çalışma içerisine giren Suudi Arabistan ve Mısır, bu ittifakı
İstanbul'da bu sabah TEM Otoyolu'nda Edirne istikametine kullanan sürücüler patates sürpriziyle karşılaştılar. Yola savrulan patatesler ulaşımı olumsuz etkiledi.
ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey ABD öncülüğündeki koalisyonun faaliyetleriyle ilgili “Bana verilmiş olan görev IŞİD. Bir ulusun inşası veya Suriye rejimini devirmek değil” dedi.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü... "Çocuk hakları konusunda yasalarda önemli eksiklik yok, sorun yargıdaki uygulamalarda." Tespit, Çocuk ve Haklarını Koruma Platformu Hukuk Komisyonu Ba
ABD Dışişleri Bakanlığı Basınla İlişkiler Direktörü Jeff Rathke, Türkiye'nin, ABD'nin öncülük ettiği koalisyon güçlerinin IŞİD ile mücadelesinde önemli bir rol oynadığını sö
Mısır’da Temmuz 2013’teki darbenin peşinden tutuklanarak hapse atılan ülkenin demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Müslüman Kardeşler (İhvan-ı Müslimin) ha
Filistin Uzlaşı Hükümeti Sözcüsü Besisu, Gazze’nin yeninden imarı daha önce açıklanan 3 yıldan fazla sürebilir.
Diyarbakır`da Kobani olaylarıyla ilgili polis ekipleri tarafından bazı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 4`ü çocuk 12 kişi gözaltına alındı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, nükleer müzakerelerde nihai anlaşmaya varmak için şartların uygun olduğunu ancak ABD’nin "aşırı isteklerinden vazgeçmesi gerektiğini" söyledi.