Suriye için Viyana'da başlayan toplantıların bu ayki oturumu New York'ta yapılacak
1 Ocak’tan itibaren bütün sürücüler 5 yıl içinde ehliyetlerini 180 ülkede kullanılan ehliyetlere dönüştürecek.
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi, otel odasında eşini ve iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.
Libya’nın kuzeyindeki Sirte kentinde bulunan IŞİD’in uçuş dersleri düzenlediği iddia edildi.
Muhalifliğini iktidar düşmanlığına dönüştüren ve 1 Kasım seçim sonuçları üzerinden AK Parti'ye oy verenleri aşağılayan oyuncu Levent Üzümcü, uçak düşürme olayından sonra büy
Kolombiya Cumhurbaşkanı Juan Manuel Santos, 1708 yılında Karayip Denizi'nde batan ve uzun yıllardır aranan San Jose adlı İspanyol gemisinin bulunduğunu duyurdu.
Moskova'nın Suriye'de son kertede küçük bir "Kızıl Alevistan" kuracağını iddia eden Immanuel Vallerstein, Rusya'nın bu yolla Akdeniz'e kalıcı olacağını savundu
Suriye sınırında kuş uçurtmayan F-16’lar, Rus S-300 ve 400 tehdidine karşı “CHAFF” sistemlerini kullanacak.
Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden Kabardino-Balkariya'da milletvekili Hadis Bottayev, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Türk askerinin IŞİD kontrolündeki Musul kenti yakınlarında konuşlandırılmasının "Uluslararası hukukun ve normların ihlali" olduğunu öne sürdü. Ankara'
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türk akımı projesinin Rusya tarafından değil, Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi. Rusya'nın Türk gıda mallarını almamasıyla ilgili olarak ise "Türkiye s
İstanbul Boğazı'nın altından geçerek, trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihale tarihi belli oldu.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde silahlı ve yüzleri maskeli 2 kişi, kuyumcu ile iş yerindeki müşterileri rehin aldı.
Türkiye enerjide Rusya’ya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.