FETÖ'nün suikast timinde yer alan ve menfezde yakalananlar arasında bulunan Zekeriya Kuzu, savunmasında menfeze serin olduğu için girdiklerini savundu.
Hatay’ın Altınözü ilçesinde jandarmanın durdurmak istediği ve içerisinde kaçak göçmenlerin bulunduğu araçtan ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralan
BM, Rakka'da kapana kısılan sivillerin tahliyesi için koalisyon güçlerinin şehre yaptığı bombardımana ara verilmesi çağrısında bulundu.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mülkiye" yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, haklarında üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ile çeşitli oranlarda hapis cezası ist
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında FETÖ yargılamalarından, İran ile ortak Kandil operasyonuna, Irak'taki bağımsızlık referandumundan Almanya ile gerilime
Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunduğu Vietnam'ın başkenti Hanoi'nin sokaklarında yürüyüş yaptı.
Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye ile Vietnam arasında seyahatlerin sıklaşması için vize uygulamasında kolaylık sağlanması önerisinde bulundu ve "karşılıklı ticareti 2020 yılına k
“Ne oldu, büyüdün de başın bulutlara erdi mi?” diye sordu gözlüklü olan. “Hayır ama bulutlar bazen eğilip başıma dokunuyor” dedi yüzünde çilleri olan.
Rusya'nın Hartum Büyükelçisi Mirgayas Şirinskiy'nin Sudan'daki konutunda ölü bulundu.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski emniyet müdürü Kayseri'de saklandığı evde gözaltına alındı.
Irak'ta temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile görüşmek üzere başkent Bağdat'tan Erbil'e geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ikili ve bölgesel konular ele alındı. Erdoğan görüşmede, Türkiye ve ABD'nin NATO'da müttefik ülkeler
Farklı ülkelerden Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gelen yönetmen, futbolcu, ressam, fotoğrafçı, gazeteci, doktor, gezgin, iş adamı ve öğretmenler, Suriyeli çocuklarla buluştu.
Anadolu'yu çevreleyen denizler dışında uzak sularda önceki yıllarda faaliyeti bulunmayan Türk balıkçıları, geçen sene 2 tekneyle gittikleri Moritanya'da 33 teknelik filoya ulaştı.
Muğla'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin, 2'si firari, 43'ü tutuklu 47 sa