BM Genel Sekreteri Antoni Guterres, Kahire'de Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile bir araya geldikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Türkiye'nin bir çok ilinde hakkında suç duyurusunda bulunulan twitter'daki 'Paralel Yapı Deşifre' hesabını kull
Astana’daki Suriye ateşkes görüşmelerine tamamen ya da kısmen boykot etmeyi düşünen muhalifler görüşmelere katılma kararını aldı. Silahı Muhalif gruplardan Ceyşul İslam’ın Temsilc
Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de birer uydusu yer aldı.
Dominik Cumhuriyeti'nde Facebook'ta haber sunan bir radyo spikeri ve yapımcısı canlı yayın esnasında silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, silahlı saldırıyla öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, bir kişi gözaltına alındı.
Macaristan Başbakan Başdanışmanı Bakondi, Macaristan'a günde ortalama 100 kişinin yasa dışı bir şekilde girmeye çalıştığını söyleyerek OHAL'in uzatılması gerektiğini ifade etti.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Rum meclisinin Enosis'i okullarda okutma kararı iptal edilmelidir. Bu konuda Rum lider adım atmalıdır, çünkü bu kabul edilebilecek bir davranış değil
ABD Özel Kuvvetler Komutanı Orgeneral Thomas: "Hükümetimiz kaçınılmaz bir karmaşanın içinde olmaya devam ediyor. Ümit ediyorum ki kısa sürede çözsünler çünkü savaşta olan bir ulusu
Yeni Akit yazarı Yavuz Bahadıroğlu bugünki yazısında ilginç bir sayıma yer verdi. Eski nüfus sayımlarını hatırlatan Bahadıroğlu hep insanları saydık peki ya diğerleri diyerek çarpı
Suriye devriminin başladığı şehir olarak bilinen Dera'da Muhalifler Esed rejimi ve destekçisi İran'a büyük bir darbe indirdi. Ele geçirilen bölgelerde 6 yıl sonra ilk kez ezan okundu.
Fransa'da 15 aydır devam eden OHAL'e sessiz kalan Avrupa Birliği, Türkiye'de OHAL'in bir an önce kaldırılmasını talep ediyor.
Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron kadronun bu yıl içinde sonuçlanacağını söyledi ve işçilere sabır göstermeleri çağrısında bulundu.
ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görüşmesinden bir gün önce Beyaz Saray’dan bir üst düzey yetkili, Washington’un 'iki devlete dayalı olmasa bile' İ
YÖK Üyesi Prof. Dr. Şişman, sığınmacıların bir bölümünün Türkiye'de kalıcı olduğunu düşünerek meslek yüksekokullarında atıl kalan kontenjanların Suriyeliler için değerlendiri